Наші профі. Жінки: тріумфальне завершення сезону в Чехії

Футбол

В Чехії футбольний сезон вже завершено, а в Литві пристрасті лише набирають обертів – про це в огляді вихідних “Наші профі. Жінки”.

Чемпіонат Чехії. Плей-офф (1-4 місця). 20 тур
“Славія” (Прага) – “Словацко” (Угерсько-Градіште) – 3:0
Роксолана Кравчук (Сла) увійшла у гру на 81-ій хвилині.

Перед завоюванням кубка країни празька “Славія” провела заключний матч в чемпіонаті. Вдома столичні футболістки обіграли “Словацко” – 2:0. Нападниця Роксолана Кравчук з’явилась на полі наприкінці поєдинку. Таким чином, “Славія” зробила в сезоні “золотий” дубль, здобувши звання чемпіонок та виборовши кубок Чехії.

Чемпіонат Польщі. 20 тур
“УКС СМС” (Лодзь) – АП “Лотос” (Ґданськ) – 6:1
Романа Лукач (Л) не потрапила до заявки на матч.

Вдруге поспіль поза заявкою “АП Лотос” опинилась Романа Лукач, а “академічки” в гостях були розгромлені “УКС СМС” – 1:6. Попри поразку команда нашої землячки зберегла за собою шосту сходинку турнірної таблиці.

Чемпіонат Польщі. І ліга. 20 тур
“Рольнік” (Ґлоґувек) – “КС СВД” (Водзіслав Шльонський) – 3:1
Любов Мохнач (Р) відіграла весь матч.

“Рольнік” святкував свою другу перемогу в сезоні, вдома здолавши “КС СВД” – 3:1. Захисниця переможниць Любов Мохнач традиційно провела на полі весь матч. Перемога стала слабкою втіхою для “Рольніка”, який вже гарантував собі пониження у класі і не підніметься з останньої сходинки ліги.

“Ресовія” (Жешув) – “Поґонь” (Тчев) – 3:2
Марина Погрібняк (П) залишилась на лаві для запасних.

Ускладнила собі життя “Поґонь” Марини Погрібняк, що в гостях без участі нашої краянки поступився “Ресовії” – 2:3. Невдача відкинула клуб з Тчева на четверту позицію ліги і тепер для підвищення у класі команді треба обов’язково перемагати у заключних матчах та надіятись на осічки конкуренток.

“Зомбковія” (Зомбки) – “Стомілянки” (Ольштин) – 0:5
Соломія Гошій (З) відіграла весь матч і на 58-ій хвилині отримала попередження.

Невдалим видався вікенд і для “Зомбковії” Соломії Гошій, яка вдома була розбита “Стомілянками” – 0:5. Прикарпатська нападниця відіграла всі 90 хвилин і “напрацювала” на попередження. За два тури до завершення сезону “Зомбковія” знаходиться над зоною вильоту, випереджаючи прямих конкуренток за збереження прописки з “Рибніка” на скромних два пункти.

Чемпіонат Румунії. Плей-офф (1-6 місця). 8 тур
“Хеніу” (Прунду-Биргеулуй)  “Вашаш” (Одорхею-Секуєск) – 2:0
Вероніка Андрухів (Х) вийшла у стартовому складі.

“Хеніу” Вероніки Андрухів підтвердив статус лідера чемпіонату Румунії – в черговому турі команда прикарпатської нападниці вдома розібралась з “Вашашем” (2:0). Вероніка традиційно вийшла у стартовому складі переможниць. Перемога дозволила “Хеніу” залишитись на вершині ліги і зберегти перевагу в один пункт над головними конкурентками з “Олімпії”.

Чемпіонат Литви. 5 тур
ФК “Вільнюс” –
 “Жальгіріс” (Вільнюс) – 1:2
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 76-ій хвилині відзначилась голом.

Столичним дербі завершилось перше коло чемпіонату Литви. “Вільнюс” Христини Перевізник вдруге поспіль програв землячкам з “Жальгіріса”- 1:2. Христина провела на полі весь матч і забила єдиний м’яч господарок у матчі. Поразка відкинула столичну команду на третю позицію чемпіонату,а відставання від лідерок з “гінтри” складає вже шість очок.

Відеоогляд матчу (гол Христини Перевізник з 3:19):

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *