Відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ

Футбол

3 червня в конференц-залі “Фонтуш Бутік Готелю” м. Івано-Франківська відбулось засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

На порядок денний були винесені наступні питання:

1. Про дострокове завершення обласних змагань з футболу серед дорослих команд сезону 2021-2022 років.

2. Про проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ “Разом до перемоги!” в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

3. Про надання безповоротної фінансової допомоги районним асоціаціям футболу.

4. Про проведення соціального проєкту “ПОРУЧ” в Івано-Франківській області.

5. Різне.

На початку засідання Виконавчий комітет обласної асоціації футболу, заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови, виконавчого директора “ІФАФ” Василя Сікори, у зв’язку зі збройною агресією російської федерації та дією режиму воєнного стану, постановив вважати такими що не завершились, через обставини непереборної сили, змагання чемпіонату та першості Івано-Франківської області з футболу серед дорослих команд сезону 2021-2022 років. Переможців та призерів обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років серед дорослих команд (чемпіонат та першість) – не нагороджувати.

Далі Виконавчий комітет з метою підтримання належної ігрової форми команд-учасниць обласних змагань з футболу, фінансової допомоги Збройним Силам України, а також, заслухавши і обговоривши інформацію заступника голови, виконавчого директора “ІФАФ” Василя Сікори, постановив провести на території Івано-Франківської області благодійні матчі на підтримку ЗСУ “Разом до перемоги!” в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років. Зобов’язав керівників футбольних клубів (команд), які мають намір прийняти участь в даному заході, до 10 червня ц.р. повідомити Комітет з проведення змагань “ІФАФ” (голова п. В. Сікора) про свою участь у вказаних матчах. Зобов’язав Комітет з проведення змагань “ІФАФ” до 15 червня ц.р. підготувати та затвердити умови проведення благодійних матчів на підтримку ЗСУ “Разом до перемоги!” в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

Наступним питанням порядку денного Виконавчий комітет, заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови “ІФАФ” Тараса Клима, зобов’язав Адміністрацію “ІФАФ” до 10 червня 2022 року сплатити безповоротну фінансову допомогу районним асоціаціям футболу, а саме: Івано-Франківська РАФ – 5 000,00 грн.; Калуська РАФ – 4 000,00 грн.; Коломийська РАФ – 4 000,00 грн.; Надвірнянська РАФ – 2 500,00 грн.; Косівська РАФ – 2 000,00 грн.; Верховинська РАФ – 2 000,00 грн.

Далі Виконавчий комітет, заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови “ІФАФ” Миколи Васильківа про проведення соціального проєкту “ПОРУЧ” в Івано-Франківській області, рекомендував головам Коломийської, Надвірнянської, Косівської та Верховинської районних асоціацій футболу звернутись до голів територіальних громад відповідного району щодо можливості проведення соціального проєкту “ПОРУЧ” у громадах на території району. Рекомендував головам Коломийської, Надвірнянської, Косівської та Верховинської районних асоціацій футболу до 10 червня ц.р. подати пропозиції щодо проведення даного заходу на території відповідного району адміністратору проєкту “ПОРУЧ” в Івано-Франківській області Миколі Васильківу.

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *