Франківські юніорки починають підготовку до чемпіонату Європи у складі збірної України

Регбі ТОП

З 13 по 19 червня у Львові дівоча юніорська до 18 років збірна України з регбі-7 проведе свої перші навчально-тренувальні збори з метою підготовки до чемпіонату Європи серед юніорок у вищому дивізіоні Championship.

Чемпіонат Європи 23-24 липня буде приймати чеська столиця Прага. Участь у чемпіонаті, окрім України, будуть брати збірні Франції, Англії, Шотландії, Ірландії, Чехії, Іспанії, Португалії і Бельгії.

На перші збори головний тренер збірної Сергій Гарькавий викликав 18 дівчат, які представляють команди з Харкова, Одеси, Києва, Борисполя, Львова, Тернополя, Кременця Тернопільської області і Івано-Франківська.

Відзначаємо, що у складі команди п’ять представниць з Івано-Франківська: Єлизавета Гільтайчук, Єлизавета Столярчук, Надія Сондей, Поліна Скокова з команди ДЮСШ-2-«Галка» і Марія Копильців з команди ДЮСШ-2-«Прикарпатські вовчиці». Не зважаючи на відсутність сприятливих умов для тренувань у зв’язку з війною, дівчата не припиняли тренувань: Надія Сондей підтримувала форму, тренуючись в італійській команді Rugby Frascati Union 1949, Єлизавета Гільтайчук – у польському KS Budowlani з Лодзя, Поліна Скокова – в Івано-Франківську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *