“Рух” та “Прикарпаття” зіграють на благодійному турнірі в Івано-Франківську

Футбол

26 червня в Івано-Франківську на МЦС “Рух” відбудеться турнір з футболу на підтримку Збройних Сил України “Разом до ПЕРЕМОГИ!” за участю професіональних клубів.

Футбольний захід розпочнеться об 11:00 год. Участь у ньому візьмуть 4 команди: ФК “Рух” (Львів), Збірна України серед ветеранів, МФК “Прикарпаття ЗСУ” та МФК “Прикарпаття” U-19 (Івано-Франківськ).

Спочатку відбудуться поєдинки стадії 1/2 фіналу. Далі, після урочистого відкриття, команди, які програли в півфіналах, розіграють 3-є місце, а переможці півфіналів виявлять найсильнішого у фінальному матчі. По закінченні турніру відбудеться церемонія нагородження. Паралельно з іграми відбуватиметься збір коштів для військових.

Матчі стадії 1/2 фіналу:

11:00 год. – Збірна України серед ветеранів – МФК “Прикарпаття ЗСУ” (Івано-Франківськ)
12:30 год. – “ФК “Рух” (Львів) – МФК “Прикарпаття” U-19 (Івано-Франківськ)
14:00 год. – Урочисте відкриття турніру
14:30 год. – Матч за 3-тє місце
16:00 год. – Фінал
17:30 год. – Церемонія нагородження

Організаційним комітетом благодійного турніру виступили Івано-Франківська обласна військова адміністрація, Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради, Українська асоціація футболу та МФК “Прикарпаття ЗСУ”.

Гра, яка єднає мільйони, тепер набуває нових реалій. З одного боку, це популяризація спорту, з іншого – захід для гуртування людей довкола хорошої справи. Якщо футболісти виборюватимуть перемогу на полі у прямому сенсі, то вболівальники допомагатимуть нашим військовим своїми благодійними внесками, наближаючи таким чином нашу перемогу у війні. Кожна гривня – важлива.

Тож долучитися до цієї важливої справи має змогу кожен охочий. Кошти будуть спрямовані на забезпечення потреб наших захисників, які боронять Україну.

Запрошуємо на стадіон, разом з Вами підтримаємо Збройні Сили України!

ІФАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *