Микола ХОМЯК: “Всі хлопці мають максимальну мотивацію”

Пряма мова Футзал

Голкіпер “Урагану-2-КФВ” про перипетії групового етапу Futsal Week.

Воротар юнацької збірної України (U-19) та “Урагану-2-КФВ” Микола Хомяк поділився враження від гри на груповому етапі турніру «Futsal Week» та розповів про налаштування на матчі плей-оф.

– Миколо, це твій перший турнір у складі збірної. Які враження від гри у національній команді не просто у двох товариських матчах, а на більш довгій дистанції?
– Так, це мій перший турнір у складі збірної. Враження лише позитивні, оскільки можна спробувати свої сили проти різних збірних і побачити на що ти здатен.

– Позавчора команда зуміла перемогти, але для першого місця забракло одного голу. Які емоції після цього поєдинку?
– Дійсно, ми змогли перемогти, але після матчу були трішки засмученими, оскільки забракло всього одного голу. Моментів для того, щоб посісти перше місце у групі було вдосталь, але їх потрібно реалізовувати. Однак, всі зробили висновки і готуються дати бій збірній Іспанії у півфіналі.

– Угорці забили свій перший гол з дабл-пенальті. Як у твоїй кар’єрі загалом складаються справи з десятиметровими?
– Загалом, у моїй кар‘єрі не було багато дабл-пенальті. Їхнє пробиття також можна назвати лотереєю. У цій зустрічі фарт був не на моєму боці. Сподіваюся, далі справи підуть краще.

– Переможцем нашої групи стала збірна Японії. Як тобі досвід гри проти команди зі специфікою футзалу, яка відрізняється від європейської?
 Матч був дуже цікавим та динамічним. Обиддві команди провели його на високих швидкостях. Такими суперникам завжди цікаво протистояти.

– У півфіналі юнацька збірна України зіграє проти чинного чемпіона Європи. Зайвої мотивації на цей матч не потрібно?
– 
Так, будемо грати з іспанцями. Всі хлопці дійсно мають максимальну мотивацію і хочуть вийти на паркет, щоб продемонструвати всю свою міць проти такої сильної команди. Матч обіцяє бути цікавим.

– Тим не менш, останні довоєнні поєдинки команда провела у Португалії, де у тебе та команди вийшов дуже якісний другий матч. Ще є приємні спогади про цей виїзд? 
– Звичайно, у пам‘яті залишилися приємні спогади про цей чудовий матч. Однак, зараз всі сконцетрованні на іншому. Хочемо добре завершити цей турнір, підготуватися до матчів основного раунду Євро-2022 та успішно виступити у Молдові.

Пресслужба АФУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *