Букмекери та експерти одностайні: у матчі-реванші Усик-Джошуа переможе українець

Інші

Нещодавно стало відомо, що довгоочікуваний матч-реванш між Ентоні Джошуа та Олександром Усиком відбудеться 20 серпня у місті Джидда (Саудівська Аравія). Інформація офіційно підтверджена букмекерською компанією Matchroom Boxin. Безумовно, протистояння викликає неабиякий інтерес з боку експертів, вболівальників та букмекерів. У цій статті ми розповідаємо, чого очікувати від матчу, який заочно отримав назву «Лють на Червоному морі».

Якої думки букмекери та вболівальники?

Спочатку поєдинок між Усиком та Джошуа мав відбутися 23 серпня, але необхідність британця працювати з новим тренером, Робертом Гарсією, бій був перенесений. У першому матчі, де Олександр переміг технічно, вболівальники очікували, що він зможе виграти нокаутом. Це засвідчуює статистика використання промокодів у букмекерській конторі 1Win https://ua1.com.ua/bookmakers-promocody/1win.

Якщо проаналізувати дані щодо застосування бонусів від букмекерів у ставках на реванш , більшість клієнтів БК, що використовували фрібети https://ua1.com.ua/bookmakers-bonuses/freebet вірять у перемогу українця. Але цього разу близько 70% респондентів вважає, що Олександр переможе технічно. Джошуа у цьому матчі віддають статус андердога і у його здатність здобути реванш вірять не надто.

Декілька слів про букмекерські коефіцієнти:

  • Перемога Олександра Усика – 1,50;
  • Нічия – 21,00;
  • Перемога Ентоні Джошуа – 2,62.

А коефіцієнт на перемогу шляхом нокауту, технічного нокауту, або через дискваліфікацію складає 3,75 для обох боксерів. Найреалістичнішою, на думку букмекерів, є перемога Усика (2,25). Цікаво, що такої думки дотримуються БК навіть на батьківщині британця: Усик однозначний фаворит бою навіть для співвітчизників Джошуа.

Експерти: легкої прогулянки не буде, але Усик святкуватиме перемогу

Своїми прогнозами щодо прийдешнього бою поділилися експерти, зокрема, В’ячеслав Сенченко. Він зауважив, що не сумнівається у перемозі українця, але попередив: з Ентоні Джошуа просто не буде. Навіть працюючи деякий час без тренера, Джошуа інтенсивно тренувався, а тепер, коли його тренує Роберт Гарсія, тренування стали набагато продуктивнішими, вибудовувалася. тактична схема. На його думку, переможцем обов’язково стане Олександр, але як саме той здобуде перемогу передбачити складно.

Прокоментував майбутній бій і славнозвісний боксер Дерек Чисора. Він був категоричним і зазначив, що для Ентоні набагато краще буде програти бій достроково, ніж за очками. На його думку, більше шансів здобути перемогу має Олександр Усик. Але у Ентоні Джошуа є шанс відправити українця до нокауту у перших 8 раундах. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *