«Крейданута фізкультура» від Івано-Франківського та Херсонського відділень НОК України

Олімпійські види

5 серпня 2022 року на стадіоні “Юність” Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи пройшов спортивно-масовий захід серед дітей «Крейданута фізкультура»

Захід спрямований на реалізацію одного із важливих напрямів діяльності Міжнародного олімпійського комітету – заохочення дітей та молоді долучитись до спорту, сприйняти його філософії та жити за олімпійськими цінностями – дружби, досконалості та взаємоповаги, а також залучити їх до активних занять фізичною культурою та спортом.

Всі учасники, а це близько сорока осіб різного віку, до початку заходу отримали футболки з символікою національного олімпійського комітету та сформували команди.

Всій практичній частині заходу передувало офіційне відкриття, де з вітальними словами до учасників звернувся голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін, представниця відділення НОК України в Херсонській області – Катерина Кострікова, керівник департаменту “Гончаренко центр Івано-Франківськ” – Антон Панарін, та Віктор Поляков – майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник 28-х літніх Олімпійських ігор в Афінах, привітав гостей від імені олімпійців Прикарпаття.

Після вітальних слів розпочалася власне практична частина цього заходу. Діти зайняли розташовані на стадіоні локації і уважно слухали інформацію про проходження дистанцій, яку їм надала Катерина Кострікова. Діти із задоволенням розпочали змагання в дистанції «Естафета», та продовжили грою в «Класики», після якої розпочались «Спортивно-ритмічні стрибання», а завершили локацією «Ніжки-долоньки» .

За підсумками проведення цього спортивно-масового заходу діти отримали велику кількість позитивних емоцій, зробили безліч фото на згадку, що без сумніву позитивно вплине на їх психологічний стан, а в умовах сьогодення це є надзвичайно важливо.

Завершили змагання одноголосним рішенням, що перемогла дружба, як і говориться в олімпійському дивізі ″Швидше, вище, сильніше – разом″. Усі учасники були нагородженні подарунками від НОК України та спільним фото на пам’ять. З надією у мирне небо над нашою ненькою Україною учасники, з хорошим настроєм залишали стадіон з бажанням зустрітись знову на наступних заходах які проводяться відділенням НОК України в Івано-Франківській області та разом у співпраці з відділенням НОК України в Херсонській області.

Відділення НОК в Івано-Франківській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *