В Івано-Франківську провели турнір пам’яті Степана Тарабалки

Футбол

5-го серпня на стадіоні “Гірка” в Івано-Франківську відбувся турнір з міні-футболу пам’яті Героя України Степана Тарабалки.

Степан Тарабалка – Герой України, який 13 березня загинув у повітряному бою з переважаючими силами російських окупантів в небі над Житомиром.

Турнір був організований Спілкою волонтерів Прикарпаття та органами місцевої влади. На турнірі були присутні дружина та син загиблого захисника, крім того, взяли безпосередню участь у турнірі побратими Степана, які мали змогу підтримати його родину та зіграти у футбол з сином Героя.

За кубок переможця боролися шість команд – Івано-Франківська бригада тактичної авіації, “Спілка Волонтерів Прикарпаття”, команда працівників Івано-Франківської міської ради, підрозділ Національної поліції (КОРД), Управління внутрішньої безпеки та Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області.

Перемогу вибороли військовослужбовці Івано-Франківської бригади тактичної авіації які у фіналі перемогли працівників міської ради з рахунком 4:1. Третіми фінішували гравці “Спілки волонтерів Прикарпаття”.

Підсумкове становище команд:
1. Івано-Франківська бригада тактичної авіації
2. Команда Івано-Франківської міської ради
3. “Спілка Волонтерів Прикарпаття”
4. Підрозділ Національної поліції (КОРД)
5-6. Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області
5-6. Управління внутрішньої безпеки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *