Соломія Гошій: “Зараз стараємось втримати планку, щоб в наступному сезоні могли грати в Лізі Чемпіонів”

Футбол

Гравчиня тбіліського “Самегрело” Соломія Гошій прокоментувала свій перехід в чемпіонат Грузії.

“Прилетіла в Грузію 24 червня, тому часу на підготовку до чемпіонату було більше, ніж достатньо. В команду «Самегрело» потрапила завдяки тренеру Наталії Григорівні Ігнатович (колишній тренер ФК «Восход»). Коли ми ще знаходились в Херсоні вона допомогла з пошуком команди, щоб дівчата не залишились поза грою. Коли нам вдалось виїхати, 4 футболісток полетіли одразу в Грузію, я відмовилась, так як хотіла побачити рідних. Деякий час була в Івано-Франківську.

Пізніше поїхала в Польщу, де вже почався чемпіонат. Дякуючи моїй подрузі Ілоні Винник, я опинилась в команді “Зомбковія” та встигла зіграти три матчі в основі. Після чого я вже й відгукнулась на повторну пропозицію з Грузії. Мені дуже подобається ця країна, люди, традиції, менталітет і знала, що тут не буде важко адаптовуватись, так як є знайомі дівчата Вакуленко Анастасія та Кряж Марія.

Дебют за “Самегрело” видався для мене вдалим, ми перемогли команду “Мартве” – 6:0. Звісно, були переживання, адже одразу хотілось проявити себе з найкращої сторони. По завершенні першого кола моя нова команда лідирує в таблиці. Зараз стараємось втримати цю планку, щоб в наступному сезоні могли грати в Лізі Чемпіонів”.

Перемога Бет

Новини по темі:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *