Порівняння 1xBet і Vbet: реєстрація, додатки та коефіцієнти

Інші

На українському ринку спортивних ставок можна виокремити декілька великих компаній, у списку яких — 1xBet та Vbet. Обидві вони пропонують широкий перелік спортивних подій для укладення парі, зручні додатки, швидкі грошові транзакції та інші переваги. І у 1xBet, і у Vbet реєстрація є першим кроком для гри. Вона доступна кількома способами та проходить за схожою схемою. Щоб створити обліковий запис у Вбет, слід ввести електронну пошту, номер телефону та придумати пароль. В 1xBet гравцям доступно кілька методів реєстрації:

  • в 1 клік;
  • через телефон;
  • електронною поштою;
  • через соціальні мережі.

В плані зручності та гнучкості реєстрації Vbet поступається конкуренту, проте цей недолік не можна вважати суттєвим. Адже проходити цю процедуру доводиться лише один раз.

1xBet скачати можна й на ПК, а Вбет — лише на мобільні пристрої

Щоб визначити, який букмекер краще, варто порівняти їх за кількома важливими параметрами, від яких залежить зручність та вигідність ставок на спорт:

  • Лінія ставок в обох БК приблизно схожа, не має значних відмінностей і розпис топових подій. Асортимент ставок на спорт приблизно однаковий, а коефіцієнти на топові події дуже близькі.
  • В плані доступності додатків Вбет дещо поступається супернику. Програми 1xBet скачати можна на Android, iOS, Windows та Mac, а Vbet — лише на мобільні платформи. Тож грати з ПК в 1хБет зручніше.
  • Для поповнення рахунку та виводу коштів в обох конторах можна використовувати банківські картки, електронні гаманці, криптовалюти та онлайн-перекази. Тому тут спостерігається паритет, і виявити переможця складно.
  • Перелік подій для Live-ставок у 1хБет дещо ширший, але ця перевага не є суттєвою. Найголовніші події обидві БК висвітлюють однаково якісно.
  • 1xBet пропонує гравцям більше операцій зі ставками, таких як страхування чи викуп, тому має перевагу над суперником.
  • Вітальний бонус в 1xBet може сягати 3000 гривень, а у Vbet лише 1500 гривень. Але відіграти його у другій конторі дещо легше, адже Вбет пропонує безумовний фрібет на першу ставку, а 1xBet — бонус на перший депозит.

Окрім того, що скачати 1xBet можна на більшу кількість пристроїв, компанія пропонує гравцям нестандартний інструмент у вигляді Телеграм-бота для ставок. Його наявність може бути перевагою для частини клієнтів БК.

1xBet — лідер, але не беззаперечний

За сукупністю якостей перевагу у порівнянні отримує 1xBet, яка зручніша і функціональніша. Проте, це зовсім не означає, що інша контора не варта уваги. Обидві БК пропонують прийнятні умови, зручний інтерфейс та гарний вибір подій для укладання парі. Тому, щоб не вагатися з вибором, варто одночасно зареєструватися в обох. Такий крок дозволить у майбутньому порівнювати умови та робити ставки у тій конторі, яка пропонує вигідніші умови на цікаві матчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *