Кубок Нескорених. “in.IT” – “Ураган” – 1:9

Футзал

“Дракони” зіграють у фіналі турніру.

Завершальний матч на груповому етапі турніру Кубок Нескорених “Ураган” провів проти львівського клубу “in.IT”. Краще розпочали зустріч “дракони”, які зуміли двічі відзначитись зусиллями Терентьєва та Михайла Грицини. Далі матч проходив на зустрічних курсах, аж поки ударна трихвилинка всередині тайму, протягом якої Терентьєв та Микитюк оформили по дублю дозволила франківцям впенено почуватись на майданчику – 0:5. Втім, до перерви львів’яни сквитали один м’яч – “круглого” у власні ворота зрізав Запорожан. Після відпочинку “дракони” продовжували тиснути на ворота своїх опонентів і відзначились ще чотири рази. Влучні удари в активі МоспанаКорсуна та Шведа, що оформив дубль. У підсумку, 9:1 – “Ураган” перемагає та посідає першу сходинку у квартеті Б.

Вже завтра, 21-го серпня, на турнірі заплановані вирішальні поєдинки за місця. “Дракони” завершать ігрову програму дня, коли у фіналі поміряються силами з львівською “Енергією”.

“in.IT” Львів – “Ураган” Івано-Франківськ – 1:9 (1:5)
Голи: 
Запорожан (20, аг) – Терентьєв (3, 16), Мих. Грицина (5), Микитюк (16, 17), Моспан (27), Корсун (31), Швед (33, 34)
“Ураган”: Гуйван (Хомяк, 21) – Микитюк (к), Терентьєв, Моспан, Абакшин – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Масевич, Запорожан – Сименко, Корсун, Швед, Шотурма.

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *