Семеро франківчан зіграють на Юніорському чемпіонаті Європи з регбіліг

Регбі

З 3 по 11 вересня пройдуть фінальні ігри чемпіонату Європи з регбіліг серед юніорів до 19 років.

Цього року чемпіонат Європи прийматиме італійське курортне містечко Ліньяно-Саббядоро (стадіон Pasion Di Prato). Боротьбу за нагороди чемпіонату поведуть сім найкращих збірних Європи: переможець попереднього чемпіонату – збірна Франції, призери – збірні Англії і Уельсу, а також юніори з Сербії, Ірландії, господарі чемпіонату – збірна Італії і збірна України, яка свою путівку до елітного дивізіону здобула ще у 2019 році, обігравши у Стамбулі у кваліфікації збірну Туреччини.

До складу збірної України головний тренер збірної Ігор Юркін залучив 22 гравці з Покровська та Селидового Донецької області, Львова, Рівного, Києва, Дніпра, Кривого Рогу, Хмельницького та Івано-Франківська.

Наше місто у складі збірної на чемпіонаті Європи будуть представляти сім гравців команди ДЮСШ-2-«Станиславів»: Харун Віталій, Данів Назар, Левандовський Олександр, Бобрикович Олег, Романов Віталій, Шеленко Владислав і Конопада Сергій.

Цього року європейська федерація регбіліг запропонувала інноваційний формат проведення чемпіонату у два етапи. На перому етапі, у суботу, 3 вересня, всі команди зіграють бліц-турнір в одне коло з тривалістю ігор 20 хвилин, за результатами якого перші чотири команди на другому етапі продовжать боротьбу за медалі за олімпійською системою (06 вересня півфінальні поєдинки, 10 вересня ігри за перше і третє місця), а інші команди позмагаються у двоколовому турнірі за 5-7 місця 06 і 10 вересня.

Календар ігор за участю збірної України на першому етапі 03 вересня (за українським часом):

13.15 Італія – Україна
14.55 Англія – Україна
15.45 Україна – Франція
17.00 Сербія – Україна
18.35 Україна – Уельс
19.25 Україна – Ірландія

Вболівати за українцями можна буде спостерігати онлайн:

Календар ігор збірної України на другому етапі залежатиме від місця, зайнятого командою після ігор першого етапу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *