Чемпіонат області. 2 тур: “Благо-Юність” здобула першу перемогу в сезоні

Футбол

Відбувся центральний поєдинок другого туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу.

У Івано-Франківську на стадіоні «Гірка» місцева команда «Прикарпаття-Тепловик» приймала «Blago-Юність».

Команди досить активно розпочали сьогоднішню зустріч. У перші 16 хвилин, що виявились результативними для обох, суперники встигли обмінятися забитими м‘ячами й кількома небезпечними моментами.

Зокрема, після декількох хороших моментів у верхнянців, останні все ж пропустили у свої ворота «круглого» на 13 хвилині зустрічі. Рахунок у зустрічі відкрив тепер вже «прикарпатець», а в минулому наш гравець – Олег Павлюк.

Та рахунок у грі змінився вже за 3 хвилини, коли гравці франківської команди забили у свої ж ворота й зрівняли рахунок у грі.

Вивести «Blago-Юність» вперед зміг новачок Олег Куртяник, котрий розписався у воротах суперника на 26 хвилині зустрічі й допоміг піти своїй команді на перерву з перевагою у один м’яч.

У другому таймі «Blago-Юність» перегравали свого суперника на футбольному полі. Місцями домінуючи, місцями обороняючись, змогли вразити ворота суперника ще двічі. Спочатку у володіннях кіпера «прикарпатців» розписався новачок Богдан Мордас, а під кінець другого тайму дублем відзначився наш Роман Москалик.

Одразу після цього свій дубль оформив і Олег Павлюк, забивши на останніх хвилинах, однак це не допомогло команді господарю поєдинку.

«Blago-Юність» здобуває свою першу й таку важливу перемогу в чемпіонату області – 2:4.

Відеоогляд матчу:

ФК Blago-Юність

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *