ДАФ Дніпро – СДЮСШОР Прикарпаття. Зіграно два матчі

Футбол

17 вересня на стадіоні “Арена-Довге” в с. Довге Моршинської міської громади (Львівська обл.) відбулись футбольні зустрічі між командами ДАФ Дніпро та СДЮСШОР “Прикарпаття” вікової категорії U-15 та U-14.

Команда Валентина Артуровича Москвіна (U-15 СДЮСШОР “Прикарпаття”) першими зустрічалися з однолітками Футбольної Академії Дніпра. Уже з перших хвилин матчу наші юнаки дали зрозуміти супернику, що приїхали тільки перемагати й підтвердили це ще в першому таймі, який закінчився з рахунком 0:3 на користь команди “Прикарпаття”.

Голами від нашої команди відзначились: Іван Багрій та Максим Гродзінський – дубль.

Також, відзначимо нашого воротаря Назарія Бардигулу, який при рахунку 0:1 не дав супернику змінити хід гри, відбивши 11-ти метровий удар призначений у ворота “Прикарпаття”.

Другий тайм для нас був менш результативним, ми не реалізували свої гольові моменти, а суперник зумів відзначитись всього один раз на 65 хв матчу.

Отже, рахунок зустрічі U-15 ДАФ Дніпро – СДЮСШОР ⚽ “Прикарпаття” 1:3.

Другий матч відбувся між юнаками U-14 ДАФ Дніпро та U-14 СДЮСШОР “Прикарпаття”.

Команда Петра Романовича Русака також достойно проявляла свій командний дух і футбольні вміння.

Перший тайм був безгольовим для обох команд. На перерву команди пішли з рахунком 0:0, а от в другому таймі “шкіряний” двічі побував у воротах.

Першими відзначилась команда школи “Прикарпаття” (гол забив Дмитро Качур), але команда-суперник швидко відігралась і до фінального свистка рахунок на табло був не змінним 1:1.

СДЮСШОР “Прикарпаття”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *