Double Stacks – гра для подвійних веселощів

Інші

З упевненістю можна заявити про те, що немає нічого кращого за якісну класику. Зараз розробники програмного забезпечення для казино онлайн часто використовують класичні слоти для створення яскравих і стильних новинок, які захоплюють навіть найвибагливіших гравців. До таких машин з простими сюжетами та сучасними бонусними штучками відноситься і гральний автомат Double Stacks.

Тематика, графіка та сюжет

Ігровий автомат Double Stacks – це чергова неповторна технологія від компанії NetEnt. За основу в машині взято класичний фруктовий сюжет, до якого додано цікаві бонусні функції.

Візуально слот Double Stacks схожий на машину, яка вийшла прямо з 1960-го року, коли особливо любили ігрові автомати для прибутку. Він має простий та мінімалістичний дизайн, який викликає у досвідчених гравців легку ностальгію. За простенькою та досить невибагливою графікою ховається цікавий захоплюючий ігровий процес та маса бонусних функцій, що займе гравця Double Stacks slot не на одну годину.

Вирішивши грати в Double Stacks, користувач одразу зверне увагу на повну відсутність фонового зображення. Ігрове поле знаходиться на яскравому червоному тлі. Внизу екрана розташувалася панель керування Double Stacks slot, на якій можна вибрати комфортні для кожної умови гри.

Весь ігровий процес відбувається з музичним супроводом, який не дозволить гравцеві засумувати. Завдяки мінімальній кількості анімації, ігровий автомат Double Stacks завантажується миттєво і не гальмує. Ця гра – ідеальний варіант провести час після важкого трудового дня і гарно повеселитися. А якщо не хочеться вкладати у розвагу реальні гроші, завжди можна грати безкоштовно у Double Stacks.

Особливості ігрового процесу

Ігровий автомат Double Stacks має стандартне розміщення барабанів у форматі 5х3. Користувач може робити ставки на десятьох виграшних лініях, що дає широкий простір для формування призових комбінацій різного номіналу. Щоб отримати призи в Double Stacks slot, достатньо зібрати виграшну комбінацію із 3-5 виграшних символів.

Всі налаштування процесу слота Double Stacks розташовані внизу ігрового поля. За допомогою кнопок, що розташовані на ній, можна налаштувати ігровий процес під себе і безперешкодно насолоджуватися ігровим автоматом Double Stacks:

  • під написом Bet можна побачити розмір поточної ставки;
  • під написом Level розташовані кнопки плюс та мінус, за допомогою яких можна змінити розмір ставки;
  • велика кругла кнопка спин запустить чергове обертання барабанів, а прямо над нею знаходиться панель, де можна побачити свій поточний виграш;
  • клавіша Autoplay дозволить запустити серію автоматичних обертань слота Double Stacks, які припиняться при повторному натисканні на неї;
  • кнопка Макс бет дозволить гравцеві встановити максимальну ставку.

Також в ігровому автоматі Double Stacks можна відрегулювати номінал однієї монети. Ці функції дозволяють гравцеві самостійно вирішувати, скільки грошей він готовий витратити на розвагу. Цей веселий і невигадливий автомат підійде для будь-якого гаманця.

Символи та виплати в ігровому автоматі Double Stacks

Як уже було сказано, слот Double Stacks відноситься до стандартних, тому стандартні символи поділяються на дві групи:

  • низькооплачувані, до яких відносяться ігрові символи у вигляді різноманітних фруктів: кавунів, лимонів, вишень та слив, за які можна отримати від 5 до 60 монет;
  • високооплачувані символи, за які гравець зможе отримати від 5 до 1000 монет. До цінних символів відносяться діамант, число сім, напис ‘BAR’ та дзвіночок.

Найціннішим із перерахованих символів у Double Stacks slot є саме діамант, адже він дає максимальний приз за активованої функції Double Stack.

Окремо варто розповісти про наявність на ігровому полі дикого символу у вигляді зірки з відповідним написом. Він замінить будь-який інший символ для створення виграшного ланцюжка. Також в ігровому автоматі Double Stacks передбачено скаттер-символ, який при випаданні у кількості трьох може дати 5 фриспінів. При випаданні чотирьох та п’яти скаттерів можна отримати 15 або 20 безкоштовних обертань відповідно.

Єдина бонусна функція у слоті Double Stacks – подвійні символи, які дозволять заповнити весь екран однаковими символами та отримати великі призи. Функція активується у рандомному порядку.

Ігровий автомат Double Stacks – це олдскульна слот-машина, яка безперечно сподобається любителям якісної класики з сучасними бонусами та додатковими функціями. Всі ці особливості вигідно виділяють Double Stacks slot серед конкурентів та змушують все більше гравців запускати саме цю машину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *