“Ураган” – “Сокіл”. Анонс та LIVE

Футзал

У неділю, 25-го вересня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 3-го туру Vbet Екстра-Ліги проти хмельницького клубу “Сокіл”. Матч відбудеться в Івано-Франківську БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 14:00.

Сьогодні “дракони” проведуть свій перший домашній поєдинок у новому сезоні. Суперником підопічних Максима Павленка стане хмельницький “Сокіл”. “Соколи” влітку точково оновили свій склад, поповнившись кількома молодими виконавцями місцевого футзалу. Разом з тим команді вдалось зберегти своїх лідерів за винятком Артура Подлюка, що у новому сезоні опинився поза заявкою хмельничан.

Команди вже зустрічались між собою напередодні старту Vbet Екстра-Ліги – на груповому етапі передзсезонного Кубка Нескорених “дракони” перемогли з рахунком 9:1. Втім, той матч носив статус контрольного і для обидвох команд це була лише підготовка до офіційних змагань. А от у Vbet Екстра-Лізі хмельничани змогли дати бій львівській “Енергії” в гостях (0:2) та здобути перші очки в сезоні, з таким же рахунком обігравши інший клуб зі Львова “in.IT”. До того ж, завжди зустрічі “Урагану” та “Сокола” наповнені боротьби й інтриги і сьогоднішній поєдинок не стане винятком з цього правила.

Матч в Івано-Франківську закриє програму 3-го туру Vbet Екстра-Ліги. Нагадаємо, раніше у групі А рівненський “Кардинал-Рівнестандарт” обіграв “in.IT” (3:2), а в іншому квінтеті перемоги з однаковим рахунком 4:1 святкували МСК “Харків” та столичний “CLUST”.

Сьогоднішній поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі НФК “Ураган” та Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 14:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “Сокіл” Хмельницький
25 вересня. Vbet Екстра-Ліга, 3 тур – 14:00
Арбітри: Володимир Болізюк, Ярослав Сторожук (обидва – Львів), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Геннадій Гора (Київ)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *