Наші профі. Закордон: Христина Перевізник продовжує забивати

Футбол

Футбольні вихідні для прикаратських футболістів у закордонних чемпіонатах.

Чемпіонат Литви. 31 тур
ФК “Йонава” – “Джюгас” (Тельшай) – 0:1

“Йонава” Петра Кушлика вже офіційно втратила шанс піднятись з останньої сходинки турнірної таблиці А-Ліги. У рамках 31-го туру змагань команда прикарпатського фахівця програла “Джюгасу” – 0:1. Таким чином, за шість турів до завершення сезону “містяни” гарантували собі останню позицію чемпіонату, відстаючи від вже згаданого “Джюгасу” на 19 очок.

Чемпіонат Угорщини. 9 тур
ФК “Дебрецен” – “Гонвед” (Будапешт) – 4:3
Олександр Романчук (Д) не потрапив до заявки на матч.

Угорський “Дебрецен” святкував свою другу поспіль перемогу, на вихідних в супергольовму матчі обігравши столичний “Гонвед” – 4:3. Оборонець господарів Олександр Романчук не потрапив до заявки на гру. Перемога дозволила “Дебрецену” піднятись у турнірній таблиці чемпіонату – тепер команда ділить сьому-восьму позиції разом з “МОЛ Віді”.

Жінки. Чемпіонат Литви. 17 тур
ФК “Вільнюс” – “Хегельманн” (Каунас) – 4:1
Христина Перевізник (В) відіграла весь матч і на 81-ій хвилині відзначилась голом.

Триває переможна серія і литовського ФК “Вільнюс”, честь якого захищає нападниця Христина Перевізник. У 17-му турі змагань “містянки” вдома не відчули серйозного опору з боку “Хегельманну” – 4:1. Один з м’ячів господарок в активі саме Перевізник, яка наразі очолює гонку бомбардирів змагань, забивши 14 м’ячів у 17 поєдинках. “Вільнюс” після звітного туру йде на другій сходинці жіночої А-Ліги.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. 3 тур
“Етнікос” (Ахнас) – “Отеллос Атіену” (Ларнака) – 2:3
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.

Феєричний за драматичністю поєдинок првоів у другому дивізіоні Кіпру “Етінкос” Ігоря Худобяка. Ахнасці вдома поступились “Отеллос”, пропустивши вирішальний гол на 100 (!) хвилині матчу – 2:2. Наш земляк вже траждиційно зіграв всі 90 хвилин. За підсумком туру “Етнікос” опустився на сьому позицію турніру.

Жінки. Чемпіонат Франції. ІІ дивізіон. 4 тур
ФК “Ніца” – ФК “Ґренобль” – 2:1
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

Голкіперка Катерина Боклач вдруге поспіль вийшла у стартовому складі французького “Ґренобля”. Втім, команді з містечка біля підніжжя Альп не вдалось здобути очки у матчі проти “Ніци” – 1:2. Невдача залишила клуб на дев’ятій позиції Ліги 2 з трьома балами в активі.

Жінки. Чемпіонат Швейцарії. ІІІ дивізіон. 8 тур
“Шварц-Вайсс” (Базель) 
– ФК “Золотурн Фрауен” – 2:0
Анастасія Василишин (Ш-В) відіграла весь матч.

Другий “сухий” матч в чемпіонаті Швейцарії провела голкіперка Анастасія Василишин. У грі проти “”Золотурн Фрауен” Анастасія зуміла зберегти свої ворота недоторканими і допомогла “Шварц-Вайссу” перемогти – 2:0. Завдяки цій перемозі “чорно-білі” продовжують гонитву за лідером дивізіону “Конкордією”,Ю якій програють вже чотири залікові пункти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *