Наші профі. УПЛ: єдина перемога “Дніпра-1”

Футбол

Лише “Дніпро-1” Володимира Адамюка зумів перемогти, Артур Микитишин дебютував у “Кривбасі”, а Дмитро Шостак вперше забив за юніорів “Олександрії” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. УПЛ”.

Українська Прем’єр-ліга. 5 тур
“Верес” (Рівне) –
“Рух” (Львів) – 2:2
Микола Квасний (В) 
відіграв весь матч.

Черговий тур УПЛ для рівненського “Вереса” ознаменувався поверненням на рідний стадіон. Втім, на оновленому “Авангарді” “червоно-чорним” не судилося перемогти – нічия 2:2 з львівським “Рухом”. Захисник господарів Микола Квасний відіграв всі 90 хвилин. Нічия коштувала рівнянам місця у топ-3 – тепер команда ділить третю-шосту сходинки разом з “Колосом”, “Зорею” та “Олександрією”.

“Інгулець” (Петрове) “Ворскла” (Полтава) – 0:1
Тарас Саків (І) відіграв весь матч.

Без перемог в поточному сезоні залишається петровський “Інгулець”. На вихідних команда Тараса Саківа програла полтавській “Ворсклі” – 0:1. Оборонець петрівців провів на полі весь поєдинок. Поразка залишила “жовто-червоних” на чотирнадцятій сходинці турнірної таблиці.

ПФК “Львів” СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 0:3
Володимир Адамюк (Д-1) відіграв весь матч.

Єдиною командою наших земляків, яка змогла на вихідних перемогти став СК “Дніпро-1”. “Спортклубівці” без особливих проблем обіграли ПФК “Львів” – 3:0. Володимир Адамюк традиційно вийшов у стартовому у складі. Дніпряни наразі не втрачали очок в сезоні і посідають другу сходинку таблиці, здобувши чотири перемоги в чотирьох матчах.

“Металіст” (Харків) – “Шахтар” (Донецьк) – 1:6
Віталій Федорів (М) залишився на лаві для запасних.

Розгромом завершився 5-й тур для харківського “Металіста” – команда Віталія Федоріва без участі нашого земляка була розбита “гірниками” (1:6). Поразка відкинула “металістів” на восьму позицію УПЛ.

ФК “Минай” – “Динамо” (Київ) – 0:1
Назарій Воробчак (М) вийшов у стартовому складі і був замінений на 78-ій хвилині.

Близькими до сенсації у звітному турі був “Минай” Володимира Шарана, який на рівних протистояв “Динамо”, та все ж програв – 0:1. У господарів Назарій Воробчак вийшов у старті і був замінений наприкінці зустрічі. “Лиси” після 5-го туру потрапили у зону плей-аут, опустившись на тринадцяту сходинку таблиці.

“Чорноморець” (Одеса) – ФК “Олександрія” – 1:2

Не пощастило і ще одним підопічним прикарпатського фахівця – “Чорноморець” Романа Григорчука поступився “Олександрії”. “Моряки” все ще не знають смаку перемог в новому сезоні і розмістились на передостанній сходинці УПЛ.

“Зоря” (Луганськ) – “Кривбас” (Кривий Ріг) – 2:2
Владислав Семотюк (К) 
увійшов у гру у доданий арбітром до другого тайму часВладислав Семотюк (К) та Роман Дебелко (К) залишились на лаві для запасних.

А от найбільш прикарпатська команда УПЛ створила міні-сенсацію, зігравши внічию з луганською “Зорею” – 2:2. Серед усіх наших краян у грі взяв участь лише Артур Микитишин, який дебютував в УПЛ у новій команді. “Кривбас”, здобувши два очки в п’яти матчах, перебуває на останній сходинці УПЛ і програє “Чорноморцю” та “Інгульцю” лише за додатковими показниками.

Чемпіонат U-19. 4 тур
“Металіст 1925” U-19 (Харків) – “Колос” U-19 (Ковалівка) – 0:2
Іван Оробець (М1925) відіграв весь матч. Євген Данилюк (К) вийшов у стартовому складі і був замінений у доданий арбітром до другого тайму час.

У “прикарпатському” дербі чемпіонату U-19 сильнішими виявились юніори “Колоса”, які обіграли “Металіст 1925”. Іван Оробець та Євген Данилюк у своїх командах з’явились з перших хвилин. За підсумком туру ковалівці йдуть на сьомій сходинці, тоді як харків’яни перебувають на чотирнадцятій позиції.

“Металіст” (Харків) “Шахтар” (Донецьк) – 0:5
Михайло Хромей (Ш) відіграв весь матч і на 4-ій хвилині відзначився голом.

Третій м’яч в поточному сезоні чемпіонату U-19 провів Михайло Хромей. Михайло відкрив лік голам “гірників” у протистоянні з однолітками з харківського “Металісту” – 5:0. Юніори “Шахтаря” разом з “Динамо” та “Рухом” очолюють турнірні перегони – в усіх трьох команд по 13 набраних очок.

“Чорноморець” U-19 (Одеса) – ФК “Олександрія” U-19  0:2
Андрій Андрейчук (О) вийшов у стартовому складі, на 34-ій хвилині отримав попередження і був замінений на 46-ій хвилині. Дмитро Шостак (О) увійшов у гру на 46-ій хвилині і відзначився голом на 64-ій хвилині.

Дебютний м’яч в новій команді в активі Дмитра Шостака. Дмитро, замінивши на старті другого тайму ще одного прикарпатця Андрія Андрейчука, зумів відзначитись у воротах “Чорноморця” і підбити остаточні 2:0 на користь “Олександрії”. За підсумком туру “містяни” посідають четверту сходинку таблиці, програючи тріумвірату лідерів всього один пункт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *