Євген Мурзін: “В команді багато молодих гравців, для яких участь в чемпіонаті буде добрим шансом проявити себе”

Баскетбол Пряма мова ТОП

Напередодні баскетбольного турніру серед професійних команд-учасників Суперліги, присвяченого 20-річчю БК «Говерла», головний тренер нашої команди поділився враженнями.

Наскільки важливим є проведення передсезонного турніру? Які завдання поставлені перед командою “ведмедів”?

– Вважаю, що такий турнір є важливим для кожної команди. Це остання репетиція перед стартом сезону. Учасниками є імениті команди, претенденти на медалі Суперліги. Так що, буде досить цікаво випробувати свої сили у двобоях з ними.

– Команда говерлян під вашим керівництвом напружено готується до сезону. Це новий рівень для багатьох молодих спортсменів. Як ви оцінюєте рівень їх підготовки до Чемпіонату?

– В команді багато молодих гравців, для яких участь в Чемпіонаті буде добрим шансом проявити себе. Загалом, я задоволений рівнем їх підготовки. Вони тяжко працювали. Звичайно, хвилюються. Отже, ігри турніру продемонструють, наскільки вони готові до сезону, і фізично, і морально. Вірю в кожного з них!

– Як вас прийняв клуб, в якому ви працювали достатньо часу? Чи скучили за Івано-Франківськом?

– З Івано-Франківськом, з роками праці у клубі пов‘язано багато приємних спогадів. Прийняли дуже тепло. Добре знаю керівництво клубу. Це чудово, що у такий складний для країни час баскетбол продовжує бути. І участь нашої команди в елітному дивізіоні у рік святкування клубом 20-річчя вважаю символічним. Ми робимо ту важливу справу, яку вміємо. І це також наближає нас до Перемоги!

Давайте подякуємо ЗСУ за таку можливість! Слава нашим захисникам! Слава Україні!

БК “Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *