Наші профі. Футзал: “Вікінгай” дає бій незмінному чемпіону

Футзал

Поки в Україні через масові ракетні удари тур футзальної Екстра-ліги перенесли, наші краяни по-різному провели свої матчі у закордонних чемпіонатах.

Чемпіонат Польщі. 6 тур
“Клірекс” (Хожув) – “Ред Девілс” (Хойніце) – 6:3
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у першій четвірці.

Невдалими видались вихідні для “Ред Девілс” Олега Негели. У матчі 6-го туру команда нашого земляка програла “Клірексу” – 3:6. Вихованець “Урагану” у звітному матчі виходив на майданчик у складі першої “четвірки”. Поразка відкинула “дияволів” за межі заповітної зони плей-офф – наразі команда з Хойніце посідає дев’яту позицію, маючи у своєму активі 6 набраних очок.

Чемпіонат Литви. 2 тур
“Жальгіріс” (Каунас) “Вікінгай” (Йонава) – 3:3
Орест Боргун (В) виходив на майданчик у першій четвірціТарас Онуфрак (В) виходив на майданчик у другій четвірці.

Волею жеребу вже у 2 турі А-Ліги зустрілись фаворити змагань – незмінний чемпіон останніх років “Жальгіріс” та “Вікінгай”. Поєдинок видався дуже напруженим, а суперники в підсумку поділили очки – 3:3. У складі гостей Орест Боргун виходив у першій, тоді як Тарас Онуфрак у другій “четвірках”. Після 2-го туру “вікінги” ділять третю-четверту позиції разом з “Жальгірісом” – в обох команд по 4 залікові пункти.

Чемпіонат Чехії. 5 тур
“ФТЗС” (Ліберець) “Олімпік” (Мельнік) – 3:4
Павло Русак (О) не потрапив до заявки на матч.

Третю перемогу в поточнмоу сезоні чемпіонату Чехії святкував “Олімпік” з Мельніка. В гостях “олімпійці” без участі голкіпера Павла Русака здолали “ФТЗС” – 4:3. Гостьова перемога дозволила “Олімпіку” піднятись у турнірній таблиці – тепер команда ділить п’яту-шосту сходинки разом з “Рапідом” (Усті-над-Лабем).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *