Наші профі. ПФЛ: “Карпати” лихоманить

Футбол

“Полісся” Вадима Червака продовжує перемагати, “Карпати” Владислава Приймака знову втрачають очки – огляд футбольних вихідних для прикарпатських профі у змаганнях ПФЛ.

Перша ліга. Група А. 8 тур
“Полісся” (Житомир)
  “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – 2:0
Вадим Червак (П) увійшов у гру на 60-ій хвилині і в доданий арбітром до другого тайму час отримав попередження.

Житомирське “Полісся” продовжує перемагати у Першій лізі. На старті другого кола полісяни вдома обіграли “Прикарпаття” – 2:0. Оборонець господарів Вадим Червак увійшов у гру в середині другого тайму і напрацював на попередження. “Полісся” залишається лідером групи А – в активі команди 22 набрані очки.

“Нива” (Тернопіль) – “Діназ” (Вишгород) – 1:0
Віталій Жупанський (Н) залишився на лаві для запасних. Максим Куліш (Д) вийшов у стартовому складі і був замінений на 89-ій хвилині

Тернопільська “Нива” в 8-му турі завдали поразки прямому конкуренту в боротьбу за фінальну “пульку” вишгородському “Діназу” – 1:0. Голкіпер тернополян Віталій Жупанський знову спостерігав за грою за лави для запасних, тоді як у гостей Максим Куліш вийшов зі стартових хвилин. За підсумком туру “Нива” зробила крок вперед і піднялась на четверту сходинку групи, тоді як “Діназ” наразі йде шостим.

ФСК “Маріуполь” – “Карпати” (Львів) – 1:1
Владислав Приймак (К) не потрапив до заявки на матч.

Львівські “Карпати” продовжує лихоманити. Цього разу “леви” без участі Владислава Приймака поділили очки з ФСК “Маріуполь” – 1:1. Попри втрату очок “Карпати” продовжують перебувати на другій сходинці, а відставання від лідера “Полісся” складає вже 6 пунктів.

Друга ліга. 8 тур
ФК “Хуст” – “Васт” (Миколаїв)  5:1
Дмитро Гуменяк (В) не потрапив до заявки на матч.

Серію без перемог продовжив миколаївський “Васт”. На вихідних команда Дмитра Гуменяка була розгромлена на Закарпатті – 1:5. Наш земляк участі у матчі не брав. “Васт” за підсумком туру перебуває на сьомій сходинці Другої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *