“Ураган” провів турнір з міні-футболу до 20-річчя клубу

Футбол

Турнір до ювілею!

22-го жовтня на штучному майданчику під куполом Спорткомплексу Академії НФК “Ураган” в Івано-Франківську пройшов товариський турнір до 20-річчя НФК “Ураган”.

Відзначили “круглу” дату “драконів” на футбольному майданчику команди наших надійних партнерів, які вже багато років крокують разом з НФК “Ураган” – АТ “Прикарпаттяобленерго”, ТОВ “Прикарпатенерготрейд”, ТОВ “Енергосервісна компанія “Адамасон” та команда військових Збройних Сил України ВСК “Авіатор”. На жаль, у зв’язку із оголошенням повітряних тривог турнір довелось переривати, але це не зіпсувало дружньої атмосфери серед усіх учасників турніру.

За підсумком змагань найкращими стали футболісти ТОВ “Прикарпатенерготрейд”. Другими фінішували гравці ВСК “Авіатор”, тоді як АТ “Прикарпаттяобленерго” та ТОВ “Енергосервісна компанія “Адамсон” завершили турнір на третій та четвертій позиціях відповідно. Опісля завершення турніру відбулась найприємніше – вручення чемпіонського Кубка та нагород усім учасникам змагань. Також представники команд-учасниць привітали “Ураган” з вагомим ювілеєм, побажали успіхів та досягнення ще більш висот в українському спорті. А ми в свою чергу хочемо подякувати нашим надійним партнерам за підтримку в такий складний час та знаємо, що спільними зусиллями наближаємо велику Перемогу у боротьбі з російським окупантом!

Підсумки турніру до 20-річчя НФК “Ураган”:
1. ТОВ “Прикарпатенерготрейд”
2. ВСК “Авіатор”
3. АТ “Прикарпаттяобленерго”
4. ТОВ “Енергосервісна компанія “Адамсон”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *