Наші профі. Футзал: Орест Боргун відзначився пента-триком

Футзал

Орест Боргун очолив ретйинг бомбардирів чемпіонату Литви, “Ред Девілс” Олега Негели втретє програє, тоді як “Юнайтед Помеція” завдяки єдиному голу Романа Татумірака здобуває дебютну перемогу – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Футзал”.

Чемпіонат Польщі. 7 тур
“Ред Девілс” (Хойніце) –
“Футзал Лешно” – 1:2
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у першій четвірці.

Третьої поразки поспіль зазнав “Ред Девілс” Олега Негели. У матчі 7-го туру команда нашого земляка програла “Футзал Лешно” – 1:2. Вихованець “Урагану” у звітному матчі виходив на майданчик у складі першої “четвірки”. Поразка відкинула “дияволів” на одинадцяту сходинку таблиці, а відставання від заповітної зони плей-офф складає всього два очки.

Чемпіонат Литви. 3 тур
“Вікінгай” (Йонава) –
 “Сірвінтос-ВГТУ” (Вількай) – 8:1
Орест Боргун (В) виходив на майданчик у першій четвірці і на 14-ій, 23-ій, 33-ій, 39-ій та 40-ій хвилинах відзначився голамиТарас Онуфрак (В) виходив на майданчик у першій четвірці і на 37-ій хвилині відзначився голом.

Феєрією прикарпатських футзалістів відзначився черговий тур литовської А-Ліги. Йонавський “Вікінгай” вдома розтрощив “Сірвінтос-ВГТУ” (8:1), а шість м’ячів переможців в активі Ореста Боргуна, що оформив пента-трик та Тараса Онуфрака. Відзначимо, що Боргун наразі є кращим голеадором ліги, забивши вісім голів у трьох матчах. Після 3-го туру “вікінги” ділять третю-четверту позиції разом з “Жальгірісом” – в обох команд по 7 очок.

Відеоогляд матчу:

Чемпіонат Чехії. 6 тур
 “Олімпік” (Мельнік) –
 “Спарта” (Прага) – 4:4
Павло Русак (О) не потрапив до заявки на матч.

Автором сенсації в черговому турі чемпіонату Чехії став “Олімпік” з Мельніка. Вдома “олімпійці” без участі голкіпера Павла Русака зуміли відібрати очки в празької “Спарти” – нічия 4:4. За підсумком туру “Олімпік” перебуває на шостій сходинці турнірної таблиці.

Чемпіонат Латвії. 4 тур
“РФШ Футзал” (Рига) – “Петров/Бейтар” (Рига) – 3:3
Петро Сенюк (П/Б)
 та Василь Кефа (П/Б) виходили на майданчик у складі третьої “четвірки”.

Петро Сенюк та Василь Кефа дебютували у складі ризького “Петрова/Бейтара”. У матчі лідерів латвійської Вірсліги проти земляків з “РФШ Футзал” “адвокатам” вдалось відігратись з 1:3 і врятувати гру під завісу другого тайму – 3:3. Обидва прикарпатські футзалісти виходили на майданчик у складі третьої четвірки. “Петров” наразі є лідером таблиці, здобувши 10 очок у чотирьох зіграних матчах.

Чемпіонат України. Група Центр. 5 тур
МСК “Харків” – “CLUST” (Київ) – 4:2
Микола Гуйван (С)
 відіграв весь матч. Тарас Королишин (С) та Андрій Британ (С) виходили на майданчик у складі другої “четвірки”.

Доволі несподіваного фіаско зазнав столичний “CLUST”. Кияни в гостях програли іншому дебютанту Екстра-ліги МСК “Харків” – 2:4. У складі гостей голкіпер Микола Гуйван відіграв весь матч, тоді як Тарас Королишин та Андрій Британ з’являлись у складі другої “четвірки”. Після звітного туру “айтівці” посідають третю позицію групи “Центр”.

Серія В. Дивізіон Е. 4 тур
“Мірафін” (Ардеа) – АСД “Юнайтед Помеція” – 0:1
Роман Татумірак (ЮП) виходив на майданчик у третій “четвірці” та відзначився голом.

Чемпіонат U-19. Дивізіон N. 1 тур
“Мірафін” U-19 (Ардеа) – АСД “Юнайтед Помеція” U-19 – 0:4
Роман Татумірак (ЮП) виходив на майданчик у третій “четвірці” та відзначився голом.

Цих вихідних Роман Татумірак відзначився дебютними м’ячами у складі “Юнайтед Помеція”. Спочатку влучний удар нашого земляка допоміг “основі” “Помеції” святкувати перемогу у матчі проти “Мірафіну” – 1:0. А згодом ці ж команди зустрілись вже у рамках чемпіонату U-19. Цього разу юніори “Помеції” перемогли більш впевнено (4:0), а один з голів в активі Романа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *