Наші профі. УПЛ: феєрія від Романа Дебелка

Футбол

Підсумки 9-го туру УПЛ для прикарпатських профі.

Українська Прем’єр-ліга. 9 тур
 “Верес” (Рівне) 
– “Зоря” (Луганськ) – 0:1
Микола Квасний (В) 
залишився на лаві для запасних.

У матчі за шість очок рівненський “Верес” вдома поступився луганській “Зорі” – 0:1. Захисник господарів Микола Квасний участі у матчі не брав. Після 9-го туру “Верес” опустився на п’яту позицію турнірної таблиці.

“Металіст” (Харків) – СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 0:1
Віталій Федорів (М) та Володимир Адамюк (Д-1) відіграли весь матч.

Нову сторінку в історії класичних українських дербі розпочали “Металіст” та “Дніпро-1” – 0:1 на користь дніпрян. Захисники Віталій Федорів та Володимир Адамюк у своїх командах провели повні поєдинки. “Дніпро-1” й надалі є лідером чемпіонату, випереджаючи найближчого переслідувача “Шахтар” на три пункти, тоді як “Металіст” після поразки опустився на шосту сходинку.

“Кривбас” (Кривий Ріг) – “Інгулець” (Петрове) – 2:1
Роман Дебелко (К) вийшов у стартовому складі, на 72-ій та 74-ій хвилинах відзначився голами і був замінений на 90-ій хвилині. Артур Микитишин (К) увійшов у гру на 46-ій хвилині. Владислав Семотюк (К) залишився на лаві для запасних. Тарас Саків (І) відіграв весь матч.

Історичну перемогу після повернення в УПЛ святкував “Кривбас” – криворіжці завдяки дублю Романа Дебелка обіграли “Інгулець” (2:1). Окрім Романа, участь у матчі взяли Артур Микитишин та Тарас Саків, тоді як Владислав Семотюк залишився на лаві для запасних. За підсумком туру “Кривбас” піднявся із зони вильоту і зараз йде тринадцятим, тоді як “Інгулець” опустився на п’ятнадцяту позицію.

“Колос” (Ковалівка) – “Чорноморець” (Одеса) – 1:1

Все ще без перемог в новому сезоні одеський “Чорноморець”. Команда Романа Григорчука в гостях розписала мирову з “Колосом” – 1:1. Після 9-го туру одесити залишились на останній сходинці УПЛ, маючи у своєму активі три пункти.

Чемпіонат U-19. 9 тур
ФК “Олександрія” U-19 – ПФК “Львів” U-19 – 4:0
Дмитро Шостак (ФКО) вийшов у стартовому складі, на 59-ій та 63-ій хвилинах відзначився голами і був замінений на 65-ій хвилині. Андрій Андрейчук (ФКО) увійшов у гру на 65-ій хвилині.

Продовжує феєрити у новій команді Дмитро Шостак. На вихідних прикарпатський нападник дублем допоміг “Олександрії” розгромити однолітків з ФК “Львів” – 4:0. Ще один наш земляк Андрій Андрейчук вийшов на поле у середині другого тайму. Юніори “Олександрії” все ще тримають чемпіонський темп, здобувши сім перемог у семи матчах і розмістились на другій сходинці чемпіонату U-19.

“Рух” U-19 (Львів) – “Металіст 1925” U-19 (Харків) – 3:2
Іван Оробець (М1925) вийшов у стартовому складі і був замінений на 61-ій хвилин.

Юніори “Металіста 1925” в гостях зазнали поразка від однолітків з “Руху” – 2:3. Півзахисник гостей Іван Оробець вийшов з перших хвилин. Харків’яни після звітного туру перебувають на тринадцятій позицію турнірної таблиці.

“Колос” U-19 (Ковалівка) – “Чорноморець” U-19 (Одеса) – 4:1
Євген Данилюк 
(К) вийшов у стартовому складі і був замінений на 46-ій хвилині.

У когорті лідерів продовжують перебувати і юніори “Колоса”. Ковалівці з Євгеном Данилюком у складі на вихідних розібрались з одеським “Чорнморцем” – 4:1. “Колос” наразі посідає четверту сходинку і має всі шанси поборотись за нагороди юніорського чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *