“Ураган” – “in.IT”: анонс матчу 6-го туру

Футзал

“Дракони” прийматимуть дебютанта + LIVE

У вівторок, 1-го листопада, франківський “Ураган” вдома зіграє перенесений матч 6-го туру Vbet Екстра-Ліги проти львівського клубу “in.IT”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 18:00.

Після єврокубкових баталій “дракони” повертаються до змагань у Vbet Екстра-лізі. “Ураган” зіграє проти дебютанта чемпіонату “In.IT”, з яким вже тричі зустрічався у поточному сезоні і тричі перемагав. Спочатку команди зустрілись на передсезонному Кубку Нескорених (9:1), згодом зіграли офіційний поєдинок в чемпіонаті (5:0), а остання зустріч мала товариський статус і була проведена під час паузи у зв’язку з НТЗ національної збірної України (7:0). 

“Айтівці”, у порівнянні з минулим офіційним матчем цих команд, встигли зробити деякі зміни у своєму складі. Зокрема, львівський клуб покинули досвідчений Юрій Когут та Назар Лютий. Натомість дозаявив трьох новачків – Романа СаприкуПавла Стегніцького (“Галицька здоба”) та Богдана Білюка (КІВС “Енергія-2”).

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 18:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – “in.IT” Львів
1 листопада. Vbet Екстра-Ліга, 6 тур – 18:00
Арбітри: Олександр Плахов (Чернівці), Ігор Дудінов (Дніпро), Артем Федоріщев (Луганська обл.)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ) 
Спостерігач арбітражу: В’ячеслав Дараган (Київ) 
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

https://www.youtube.com/watch?v=KCRBYDEBlXw

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *