Наші профі. Жінки: Вероніка Андрухів знову забиває

Футбол

Результативні вихідні для прикарпатських футболісток.

Чемпіонат України. 7 тур
“Колос” (Ковалівка) – ФК “Маріуполь” – 5:1
Мар’яна Іванишин (К) відіграла весь матч

Після двох невдач нарешті переміг ковалівський “Колос”, вдома розгромивши “Маріуполь” – 5:1. Захисниця господарок Мар’яна Іванишин провела на полі всі 90 хвилин. Завдяки цій пермозі “колосівки” піднялись на четверту сходинку таблиці, випереджаючи “Шахтар” за додатковими показниками.

“Ворскла” (Полтава) “ЕМС-Поділля” (Вінниця) – 7:0
Вероніка Андрухів (В) відіграла весь матч і на 11-ій та 24-ій хвилинах відзначалась голами. Роксолана Кравчук (В) не потрапила до заявки на матч.

Розгромну перемогу у звітному турі святкували футболістки “Ворскли”, які розібрались з “ЕМС-Поділля” – 7:0. Нападниця полтавчанок Вероніка Андрухів відзначилась дублем, тоді як Рокослана Кравчук відбувала дискваліфікацію за вилучення у минулому турі проти “Кривбасу”. “Ворсклянки” й надалі лідирують у Вищій лізі, здобувши вісім перемог у восьми матчах.

“Шахтар” (Донецьк)   СК “Дніпро-1” (Дніпро) – 1:2
Оксана Геник (Ш) і Любов Мохнач (Ш) відіграли весь матч. Вікторія Серемчук (Д-1) вийшла у стартовому складі і була замінена на 46-ій хвилині. Вероніка Кузьмин (Д-1) увійшла у гру на 46-ій хвилині і була замінена на 83-ій хвилині. Світлана Маліборська (Д-1) та Тетяна Пилипенко (Д-1) залишилися на лаві для запасних.

У матчі претенденток на призові місця “Дніпро-1” обіграв “Шахтар” – 2:1. У господарок Оксана Геник і Любов Мохнач відіграли всі 90 хвилин, тоді як у гостей у грі взяли участь лише Вікторія Серемчук та Вероніка Кузьмин. “Спортклубівки” завдяки цій перемозі потіснили “шахтарівок” з призової трійки і зараз розмістились на третій сходинці.

“Динамо” (Київ) “Пантери” (Умань) – 1:1
Леся Словак (Д) вийшла у стартовому складі, на 5-ій хвилині відзначилась голом і була замінена на 87-ій хвилині.

Доволі несподівано оступилось київське “Динамо” у матчі проти “Пантер” з Умані. Вдкривши рахунок на старті зустрічі зусиллями Лесі Словак, киянки не змогли втримати перемогу – нічия 1:1. Мирова відкинула “динамівок” на шосту позицію турнірної таблиці.

“Ладомир” (Володимир) “Кривбас” (Кривий Ріг) – 0:4
Тетяна Аполлоніна (Л) відіграла весь матч. Даяна Семків (К) відіграла весь матч

Криворізький “Кривбас” продовжує гонитву за “Ворсклою” у Вищій лізі. Цього разу під натиском Семків і Ко не встояв “Ладомир” – 4:0. Тетяна Аполлоніна та Даяна Семків провели у своїх командах повні матчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *