Наші профі. Закордон: Соломія Гошій за крок до чемпіонства в Грузії

Футбол

“Самегрело” Соломії Гошій дуже близький до “золота” чемпіонату Грузії, “Етнікос” Ігоря Худобяка програв клубові блогера-окупанта та сенсація від “Ґренобля” Катерини Боклач – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 14 тур
“Вашаш” (Будапешт) – ФК “Дебрецен” – 0:3
Олександр Романчук (Д) вийшов у стартовому складі і був замінений на 67-ій хвилині.

“Дебрецен” вперше за три останні поєдинки зумів перемогти в чемпіонаті Угорщини – в гостях Романчук і Ко обіграли аутсайдера чемпіонату “Вашаш” (3:0). Прикарпатський оборонець вийшов з перших хвилин і був замінений в середині другого тайму. Гостьова перемога дозволила “червоно-білим” піднятись на сьому сходинку турнірної таблиці.

Жінки. Чемпіонат Польщі. 10 тур
“Погонь” (Тчев) – “Ґурнік” (Лєнчна) – 3:4
Марина Погрібняк (П) увійшла у гру на 85-ій хвилині.

Близькою до сенсації в 10-му турі польської Екстраліги була “Погонь” з Тчева – команда Марини Поргрібняк поступилась одному одному з фаворитів сезону “Ґурніку” (3:4). Наша краянка вступила у гру наприкінці зустрічі. Поразка відкинула “Погонь” на десяту сходинку чемпіонату і перевага над “Орленом” з Ґданська, який перебуває у зоні вильоту, складає всього один бал.

Жінки. Чемпіонат Грузії. Фінальний турнір (1-4 місця). 4 тур
“Колхеті” (Хобі) – “Самегрело” (Чхороцку) – 0:2
Соломія Гошій (С) вийшла у стартовому складі і була замінена на 44-ій хвилині.

“Самегрело” все ближче до чемпіонського звання чемпіонату Грузії. У 4 турі фінального турніру футболістки з Чхороцку в гостях обіграли “Колхеті” – 2:0. Захисниця гостей Соломія Гошій з’явилась на полі з перших хвилин і була замінена під завісу першого тайму. “Самегрело” продовжує очолювати турнірні перегони змагань, випереджаючи найближчих переслідувачок з “Ланчхуті” на п’ять очок. Додамо, що в наступному турі лідери зіграють між собою і для того, щоб завоювати “золото”, команді нашої краянки вистачить і нічиєї.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. 8 тур
“Етнікос” (Ахнас) – “красава-ені дігеніс” (Іпсона) – 0:4
Ігор Худоб’як (Е) вийшов у стартовому складі, на 54-ій хвилині отримав попередження і тоді ж був замінений.

До чотирьох матчів продовжив свою безвиграшну серію в другому дивізіоні Кіпру Етнікос Ігоря Худоб’яка. У 8-му турі змагань Худік і Ко поступились клубові блогера з країни-окупанта євгенія савіна “красава-ені дігеніс” – 0:4. Наш земляк вийшов у стартовому складі, напрацював на попередження і був замінений на початку другого тайму. “Етнікос” продовжує своє піке у турнірній таблиці – за підсумком туру клуб з Ахни йде на дванадцятій сходинці другого дивізіону.

Жінки. Чемпіонат Франції. ІІ дивізіон. 8 тур
ФК “Ґренобль” – “Олімпік Марсель” – 0:0
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

Автором сенсації в черговому турі французької жіночої Ліги 2 став “Ґренобль”. “Містянки” на домашній арені зуміли вперше в сезоні відібрати очки в другої команди змагань “Олімпік Марсель” – 0:0. До сенсаційної нічиєї доклалась і Катерина Боклач, яка відіграла всі 90 хвилин і залишила свої ворота на замку. Мирова дозволила “Ґреноблю” піднятись на восьмий рядок Ліги 2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *