“Ураган” здобуває мегаемоційну перемогу в Лізі Чемпіонів

Футзал

“Дракони” в Неаполі переграли “Чітту ді Еболі”.

Феєричною видалась перемога “драконів” над італійським “Фелді Еболі” на старті Елітного раунду. Втім, початок матчу залишився за номінальними господарями майданчика – вже на 4-ій хвилині Гільєрмао відкрив лік голам у матчі. Далі всю свою воротарську майстерність демонстрував Савенко, який раз за разом рятував від гострих випадів італійців. Всередині тайму франківцям вдалось вирівняти гру і зрівняти рахунок зусиллями Моспана – 1:1. Наприкніці першої воловини “Ураган” вийшов вперед завдяки вдало реалізованому дабл-пенальті у виконанні Шотурми – 2:1.

Після відпочинку Микитюк дальнім ударом реалізував чисельну більшість після вилучення Венансіо – 3:1. Вьім, перевага франківців протирималась недовго. Протягом 30-ї хвилини “лиси” відзначились двічі (постарались Гільєрмао та Луізіньо) та відновили статус-кво – 3:3. Далі голкіпер “Еболі” Паскуллі у власному карному майданчику не за правилами зіграв проти Абакшина за що отримав покарання у вигляді попередження та пенальті. Вирок впевнено реалізував Микитюк, оформивши дубль – 4:3. Далі Корсун заробив шостий фол для “Урагану” і отримав попередження, який реалізував Луізіньо – 4:4. Паритет протримався недовго і Моспан елегантно п’яткою знову вивів “драконів” вперед – 5:4! Разом з тим для франківців настали дуже скрутні хвилини – Микитюк отримав друге попередження і був вилучений з майданчика, а “лиси” двічі так і не змогли переграти Хомяка (саме він замінив Савенка на останньому рубежі під час виконання десятиметрових). Справжню феєрію на трибунах та біля екранів своїх гаджетів викликав гол Шведа у меншості (!) – 6:4. Останнє слово у узстрічі було за франківцями – Фаренюк вразив порожні ворота і підбив остаточні 7:4 на користь. “Урагану”!

Ліга Чемпіонів. Елітний раунд. Група А

УРАГАН – ФЕЛДІ ЕБОЛІ – 7:4 (2:1)

Голи: Моспан, 16, 34, Микитюк, 24, 33, Фаренюк, 19, 40 Швед, 38

“Ураган”: Савенко (в) (Хомяк) – Фаренюк, Корсун, Швед, Шотурма – Микитюк (к), Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин – Моспан – Терентьєв, Масевич, Дичук. Головний тренер: Максим Павленко.

“Фелді Еболі”: Дальчін (в, к) (Паскулі, 26) – Венансіо, Вава, Гільєрмао, Луізіньо – Пьєрі, Кампоніро, Сігліано, Кальдероллі, Да Сілва, Фантачеле, Бароні, Селучіо. Головний тренер: Сальваторе Сампері.

Попередження: Корсун (10), Абакшин (28), Микитюк (30), Мих. Грицина (35) – Селучіо (19), Паскулі (33), Капоніро (33)

Вилучення: Корсун (34), Микитюк (37) – Венансіо (22).

1 thought on ““Ураган” здобуває мегаемоційну перемогу в Лізі Чемпіонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *