Володимир Шаран: “Ми бачимо згуртованість нашого колективу”

Футбол

Головний тренер «Минаю» Володимир Шаран прокоментував виїзну нічию своєї команди у грі проти «Зорі» (1:1).

«Ми грали проти дуже серйозного суперника. Ми це розуміли. Звісно, свої корективи у гру внесла погода. Але я вважаю, що хлопці віддали усі сили для того, щоб досягти позитивного результату. Попри те, що ми розуміли, що біля наших воріт суперник буде створювати багато моментів. Але зіграв надійно і Олександр Бандура, і захисники. І врешті ми використали свій шанс в кінцівці матчу після стандарту. Була можливість забити у Нємчанінова, Горіна і з третьої спроби ми зрівняли рахунок. Хлопці проявили характер і в таких важких умовах у грі з хорошою командою досягли позитивного результату. Це плюс нашим молодим футболістам».

– На початку сезону «Минай» декілька разів пропускав на останніх хвилинах, тепер сам вже двічі завдяки голам у кінцівках здобуває очки. Фортуна повертає борг?

– Фортуну потрібно ще заслужити своєю працею. Вважаю, що хлопці зробили вірні висновки після поразки від «Олександрії». Ми тоді ще були «сироваті». Після гри проти «Дніпра-1» потрібно було перелаштуватись. Тому що в кінці гри побігли в атаку і пропустили два м’ячі. Команда на цьому і будується, що робляться вірні висновки. І хотілося, щоб надалі таких помилок не було. Але ми бачимо згуртованість нашого колективу. Це результат ігор з «Рухом», «Металістом» та із «Зорею».

– Які плани у команди – ігровий рік скінчився для «Минаю»…

– Відсьогодні команда у відпустці. 14 січня ми збираємось в Ужгороді і будемо працювати вдома 10 днів. Щодо подальших планів на збори – зараз будемо займатись цим питанням. Я наразі залишаюсь в Ужгороді, що все вирішити. Звичайно, хотілося б провести підготовку у Туреччині.

ФК “Минай”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *