В Городенці відбувся футзальний турнір серед дівочих команд

Футзал

За сприяння Івано-Франківської обласної асоціації футболу в м. Городенка 4 грудня відбулись футзальні змагання серед дівчат на підтримку Збройних Сил України. Основним завданням змагань, було забезпечення гарного настрою та позитивних емоцій. Тож команди крім спортивних трофеїв мали повезти додому гарні спогади та бажання займатись футзалом.

Кожна гра була видовищною, як за своїм сценарієм, так і за змістом, адже дівчатка демонстрували всі свої кращі якості та непогане володіння м’ячем. У результаті переможцем змагань стала команда КЗ “Городенківська ДЮСШ” Городенківської міської ради, “срібним” призером – команда Івано-Франківська ДЮСШ №3, “бронзовим” призером – команда ДЮСШ “Соколята” с. Яблунів.

Всі учасники висловлюють щирі слова вдячності Івано-Франківській обласній асоціації футболу за нагороду атрибутику, директору КЗ “Городенківської ДЮСШ” Городенківської міської ради Григоріву О.П. за наданий спортзал та організацію змагань, і, звичайно, Збройним Силам України, завдяки яким наші діти мають змогу змагатись!

Прес-служба Коломийської районної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *