Вихованці Академії НФК “Ураган” вибороли “срібло” Кубку Талантів у Львові

Футбол

Цієї суботи, 10 грудня, вихованці Романа Тимчишина взяли участь в одноденному турнірі «Кубок Талантів» серед юнаків 2011 р.н. На турнірі Академію НФК «Ураган» представляло 2 команди.

Ігровий день у Львові для команди «Ураган-2» розпочався з нічиєї. З рахунком 0:0 завершився матч проти «Лідера». Розписали мирову у першому поєдинку турніру і гравці «Ураган-1». Двобій з ФК «Львів-12» провели з рахунком 1:1. Єдиним голом за «червоно-чорних» відзначився Максим Климкович.

Наступним суперником гравців «Ураган-2» стала команда «NO LIMITS». У цьому матчі франківці зуміли здобути перемогу. На табло 2:1. Моменти реалізували: Захар Андрієчко та Максим Гашинський. А от «Ураган-1» знову провів нічийний матч. Поєдинок проти «Динамо» завершився з рахунком 2:2. Дубль зумів оформити Марко Мазурян.

Далі – другу перемогу поспіль здобули гравці «Ураган-2», обігравши «Покрову» з рахунком 1:3. Впродовж матчу двічі відзначився Володимир Свідрак, ще один гол на рахунку Юрія Лаврука. Три очки вибороли і вихованці «Ураган-1». У поєдинку проти «Арсеналу» (Сокаль) дубль реалізував Максим Климкович, забив гол і Марко Мазурян.

Ще одним суперником «Ураган-1» стали гравці львівського «Динамо». Цей поєдинок завершився з рахунком 2:2. За «дракончиків» забивали Максим Мельничук та Захар Андрієчко. А от «Ураган-2» поступився червоноградському «Лідеру». На табло 1:3. Гол на рахунку Олександра Комара.

Уже у матчі за 3 місце «Ураган-1» не зумів здобути перемогу проти «Динамо». Поступились з рахунком 0:2.

Фінальна гра «Ураган-2» проти «Лідера» завершилась поразкою франківців. У результаті «червоно-чорні» здобули 2 місце турніру.

Кращим гравцем команди «Ураган-1» став Марко Мазурян. А в «Ураган-2» – Юрій Лаврук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *