Які бонуси пропонує букмекерська контора Vbet

Інші

Букмекерська контора почала свою роботу ще у 2003 році. Початковим місцем запуску проєкту була Вірменія, але за роки роботи майданчик вийшов далеко за її межі і сьогодні ним користуються мільйони людей по всьому світу. Здебільшого це пов’язано з тим, що БК надає величезний вибір видів спорту, на які можна ставити, ігор і казино. Не менш важливо, що у платформи зручний сайт, на якому можна легко зареєструватися. Також вона пропонує для гравців низку приємних бонусів. 

Ще одна причина популярності майданчика – те, що мінімальна сума виведення становить лише сто гривень. Водночас сама платформа не бере жодної комісії ні за поповнення свого рахунку, ні за зняття коштів, що робить її використання дуже вигідним. 

Бонусна система 

Усі бонуси букмекерської контори Vbet включають такі пропозиції, як: 

  • Отримання 10% з усіх Live ставок. Варто враховувати, що цей бонус доступний не для всіх гравців, а тільки для тих, хто ставить на футбольні матчі провідних команд. При цьому коефіцієнт повинен бути не менше 1.8. 
  • Freebet 25 EUR. На отримання такого бонусу можуть розраховувати ті гравці, які до цього двічі поставили по двадцять п’ять євро і виграли. Водночас коефіцієнт у грі має починатися від 2,5. Таку акцію компанія проводить тільки один раз на тиждень, тому якщо ви хочете взяти в ній участь, потрібно стежити за цим. Кошти можна зняти на банківську карту наступного понеділка. 
  • Спеціальна функція CashOut дає можливість будь-якому користувачеві викупити власну ставку. Причому це можна зробити не тільки до того, як матч почався, але також і безпосередньо під час процесу проведення. 
  • Крім цього, БК також дає можливість користувачам самостійно збільшувати коефіцієнт. Для того, щоб скористатися такими ставками потрібно перейти в розділ Sportsbook. 
  • Експрес бонуси. На них можуть розраховувати користувачі, які нічого не виграли зі своїх ставок. Розмір бонусу становить 10%. 
  • Промокоди. Компанія їх активно використовує. Причому відправляє не тільки через розсилку електронною поштою, а й через своїх партнерів. 

Зрозуміло, букмекерська контора пропонує також і бонус за реєстрацію. Його розмір може змінювати, але максимально можлива сума – це сто євро. Для того, щоб кошти опинилися у вас на рахунку, все, що необхідно зробити, це спочатку зареєструватися, а після поповнити рахунок. Перше поповнення має бути в межах від 10 до 100 євро. Відразу після цього можна буде перейти у свій профіль і знайти в ньому бонус. Водночас гроші не вийде вивести одразу – спочатку їх знадобиться відіграти. Розмір відіграшу становить х10, водночас мінімальний коефіцієнт має бути більшим за 1,65. 

Варто враховувати, що кожна акція має власні правила отримання, яких потрібно дотримуватися в обов’язковому порядку. Ознайомитися з ними можна на сайті букмекерської компанії – вони будуть прописані на сторінці конкретної бонусної програми. Важливо розуміти, що практично всі бонусні кошти перед виведенням потрібно буде відіграти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *