Наші профі. Футзал: невдалі вихідні в Європі

Футзал

Усі три клуби наших земляків у закордонних чемпіонатах зазнали поразок.

Чемпіонат Польщі. 14 тур
ФК “Торунь” “Ред Девілс” (Хойніце) – 2:1
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у другій четвірці і на 39-ій хвилині отримав попередження.

“Ред Девілс” продовжив власну серію без перемог в польській Екстраклясі до п’яти матчів. На вихідних “дияволи” в гостях зазнали поразки від ФК “Торунь” – 1:2. Універсал гостей Олег Негела виходив на майданчик у другій “четвірці” і напрацював на попередження. Невтішні результати відкинули клуб з Хойніце на дванадцяту позицію, а відставання від зони плей-офф складає вже шість очок.

Чемпіонат Литви. 11 тур
“Вікінгай” (Йонава) –
“Жальгіріс” (Каунас) – 2:4
Орест Боргун (В) виходив на майданчик у першій четвірці і на 33-ій хвилині отримав попередження. Тарас Онуфрак (В) виходив на майданчик у другій четвірці.

Битвою лідерів ознаменувались футзальні вихідні в литовській А-Лізі – “Вікінгай” на власному майданчику поступився “Жальгірісу” (2:4). У складі господарів відіграли Орест Боргун та Тарас Онуфрак. Попри поразку “Вікінгай” залишився на другій сходинці турнірної таблиці, а відставання від лідера “Жальгіріса” збільшилось до шести пунктів.

Чемпіонат Чехії. 9 тур
ФК “Хрудім” “Олімпік” (Мельнік) – 7:1
Павло Русак (О) не потрапив до заявки на матч.

Голкіпер Павло Русак знову опинився поза заявкою на матч “Олімпіка” – на вихідних команда з Мельніка була розбита лідером чемпіонату “Хрудімом” (1:7). Поразка відкинула “олімпійців” на шосту сходинку турнірної таблиці.

Чемпіонат України. ІІ етап. 2 тур
“CLUST” (Київ) –
“Ураган” (Івано-Франківськ) – 1:1
Андрій Британ (С) та Тарас Королишин (С) виходили на майданчик у складі другої “четвірки”. Микола Гуйван (С) залишився на лаві для запасних.

Сенсаційними видались вихідні в українській Екстра-лізі, де дебютант турніру київський “CLUST” зумів відібрати очки в івано-франківського “Урагану” – 1:1. До історичної нічиєї “айтівців” доклались Андрій Британ та Тарас Королишин, тоді як Микола Гуйван участі у матчі не брав. За підсумком туру “CLUST” зберіг за собою третю позицію групи “Центр”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *