“Ураган” вдома протистоятиме МСК “Харків” (+ LIVE)

Футзал

“Дракони” зіграють черговий домашній матч.

У суботу, 17-го грудня, франківський “Ураган” вдома зіграє матч 3-го туру ІІ етапу Vbet Екстра-Ліги проти МСК “Харків”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 13:00.

Черговим суперником “драконів” стане новачок Vbet Екстра-ліги МСК “Харків”. Так, саме новачок, адже муніципальна команда створена у 2022-му році і де-юре не є правонаступником учасника минулого сезону “Viva Cup”. Втім з “вівакапівцями” новостворену дружину пов’язує багато факторів. Серед них гравецький ансамбль на чолі з наддосвідченим Денисом Овсянніковим, що виступатиме у ролі граючого наставника. Разом з ним до табору “Харкову” перебрались Дмитро БондарТарас РибакВладислав Васильєв та ексураганівець Владислав Сорокін, що свого часу захищав кольори другої команди “драконів”. Не можемо не відзначити у складі “Харкова” і супердосвідчених Олексія Сагайдачного та Олександра Іванова

Харків’яни в дебютному для себе сезоні показують непогані результати. Наразі команда йде на другому місці у гурпі “Центр”, пропустивши вперед лише столичний “ХІТ”. В 11 зіграних зустрічах підопічні Дениса Овсяннікова здобула шість перемог та тричі зіграла розписала мирові зі своїми суперниками. 

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:00.

“Ураган” Івано-Франківськ – МСК “Харків”
17 грудня. Vbet Екстра-Ліга, ІІ етап, 3 тур – 13:00
Арбітри: Орест Дуцяк (Дрогобич), Володимир Болізюк (Львів), Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Петро Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Сергій Гроховецький (Київ)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *