“Ураган” розпочне новий рік “енергетичним” дербі (+ LIVE)

Футзал

Другий за тиждень матчу “Урагану” та “Енергії”.

У четвер, 5-го січня, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 10-го туру І етапу Vbet Екстра-Ліги проти львівської “Енергії”. Матч відбудеться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і розпочнеться о 15:00.

Новий футзальний рік підготував шанувальникам цього виду спорту ще одне “енергетичне” дербі. Цього разу “Енергія” та “Ураган” проведуть перенесений поєдинок 10-го туру І етапу Vbet Екстра-ліги у Львові. 

Минулого тижня, а якщо бути точним, то за два дні до Нового року, команди провели особисте протистояння в Івано-Франківську. І завершилось воно першою за останні п’ять років перемогою “енергетиків” на франківському паркеті – 1:2. У складі львів’ян відзначались ексураганівці Мар’ян Пелех та Віталій Радевич, тоді як Петро Шотурма сквитав один м’яч наприкінці зустрічі. Впевнені, “дракони” зробили правильні висновки з домашньої поразки, тож очікуємо на зовсім інший футзал у виконанні франківців у Львові. До того ж, позитивний результат у завтрашньому поєдинку дозволить “Урагану” повернути собі лідерство у групі “Захід”, тож “дракони” будь-що намагатимуться реабілітуватися перед своїми вболівальниками.

Поєдинок у зв’язку з обмеженнями військового стану ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ГЛЯДАЧІВ і його можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 15:00.

“Енергія” Львів – “Ураган” Івано-Франківськ
5 січня. Vbet Екстра-Ліга, І етап, 10 тур – 15:00

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *