В Долині відбувся перший цього року шаховий турнір для дітей

ТОП Шахи

4 січня в Долині відбувся 10-й різдвяний турнір для дітей, який традиційно організовує парафія Римо-католицької церкви м. Долина ( настоятель Кшиштоф Панасовець).

В турнірі взяли участь 61 учасник з Львова, Києва, Івано-Франківська, Трускавця, Коломиї, Калуша, Богородчан, Тлумача, Болехова та Долини. Система проведення – швейцарська ( 9 раундів). Час на обдумування в одній партії 10 хв. + 5 сек.

В основному заліку впевнену перемогу в турнірі здобув Максим Паньків з Івано-Франківська, який не зазнав жодної поразки при 8 перемогах і 1-й нічиїй. Друге місце в представника Львова Ігора Третяка – 8 перемог і 1 поразка від чемпіона. Третя сходинка в ще одного представника Львівщини з м. Траскавець Олексія Наконечного – 7 перемог, 1 нічия з переможцем турніру, та 1 поразка.

Загальний залік

1. Максим Паньків (Ів.-Франківськ) 8½ очок

2. Ігор Третяк (Львів) – 8 очок

3. Олесій Наконечний (Трускавець) 7½ очок

Кращими серед дівчат стали:

1. Анна Петелюк (Тлумач) 6 очок

2. Корнага Діана (Калуш) – 5 очок

3. Кепещук Анастасія (Долина) 5 очок

Кращі серед долинян:

1. Цап Михайло 6 очок

2. Кузів Олександр – 5½ очок

3. Кос Роман – 5 очок

Всього в турнірі медалями було нагороджено хлопців в 5-ти вікових категоріях та дівчат в 3-ох вікових категоріях. А без подарунку не залишився жодний учасник.

Детальніше з результатами турніру можна познайомитися за посиланням: https://chess-results.com/tnr712125.aspx?lan=1&art=1&rd=9

Шахова Долина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *