“Говерла” втрачає одну позицію в таблиці

Баскетбол

Львівська Політехніка-Галичина завершила бабл в Черкасах впевненою перемогою над Прикарпаттям-Говерлою 92:56.

На папері ця гра очікувалась з великим інтересом, оскільки зустрічались сусіди по турнірній таблиці з рівною кількістю перемог – по 5. Відзначимо, що перша зустріч суперників в регулярному чемпіонаті завершилась звитягою команди з Івано-Франківська, яка в середені листопада здолала львів’ян з рахунком 82:73.

На початку матчу краще командно і свіжіше виглядали львівські баскетболісти, тоді як Прикарпаття-Говерла за рахунок більше індивідуальних дій намагалась триматись на дистанції. В першій чверті івано-франківська команда завдяки цьому не відпускала суперника більше ніж на 4-6 очок, але в середині другої чверті провал в першу чергу в атаці підопічних Євгена Мурзіна дозволили львів’янам заробити двозначну перевагу.

За чотири хвилини до великої перерви перевага Політехніки-Галичини сягнула +18, але в кінцівці чверті Прикарпаттю-Говерли вдалось скоротити своє відставання до 11 очок.

В третій чверті ситуація на майданчику не сильно змінилась – Прикарпаття-Говерла так і не зуміла нав’язати конкуренцію супернику. В середині третьої чверті Політехніка-Галичина вигравала вже +27, а загалом чверть виграла 36:8.

Четверта чверть перетворилась на формальність, команди догравали резервістами і в підсумку все завершилось з рахунком 56:92.

Кращим гравцем матчу став Михайло Горобченко, який заробив 26 очок, віддав рекордні для цього сезону 15 передач, до яких додав 6 підбирань та 3 перехоплення.

Львівська Політехніка-Галичина завдяки перемозі закріпилась на п’ятій сходинці турнірної таблиці, а Прикарпаття-Говерла хоч і йде шостою, але бабл в Черкасах завершує в трьома поразками в трьох матчах.

Черкаси, ПС Будівельник

Прикарпаття-Говерла — Політехніка-Галичина 56:92 (20:23, 14:22, 8:36, 14:11) / статистика

Прикарпаття-Говерла: А. Тимофійчук 4, Ожегов 3 + 6 підбирань, Чугунов 11, Старцев 10 – 5 втрат, Лесик 11 + 7 підбирань – старт; Лонюк 6 – 7 втрат, Хрисостоміді 6, Водолазський 3, Гаврилов 2, М.Тимофійчук 0, Стецюра 0, Литвинов 0

Політехніка-Галичина: Полюляк 0 + 5 підбирань + 5 передач, Крамар 5, Бережний 19 + 10 підбирань, Тіщенко 6, Горобченко 26 + 6 підбирань + 15 передач – старт; Ферчук 14, Кич 8, Бартоломеєв 8, Станішевський 6, Путько 0

ФБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *