Академія БК “Говерла” провела традиційні змагання

Баскетбол

Баскетбольна академія ГО «БК Говерла» 14 січня 2023 року розпочала юнацький турнір з баскетболу «Різдвяний Івано-Франківськ» за трьома віковими категоріями: 2011, 2009 та 2007 р.н., за партнерством із Івано-Франківським міським центром фізичного здоров‘я «Спорт для всіх» (Сергій Новак).

До участі у турнірі заявлено 9 команд з міст Івано-Франківська, Львова, Чернівців та Коломиї Івано-Франківської обл. Вихованці БА Говерла представляють усі вікові категорії.

За підсумками змагань у категорії U 11 і молодші «золоті» медалі здобула команда БА Говерла (вихованці тренера Кошовець Анастасії), «срібло» виборола команда КЛЮСШ-Коломия 2011, «бронза» дісталася наймолодшій за досвідом команді БА Говерла (тренер Добош Юрій). Результати розіграшу див. у Турнірній таблиці.

У другому етапі юнацького турніру з баскетболу «Різдвяний Івано-Франківськ» у категорії 2009 р.н. змагалися команди БК ЧЕ БАСКЕТ (Водовоз Генадій), БА Говерла 09 (Бугра Віктор) та БА Говерла 09 (Кошовець Денис). Перше місце у наполегливій грі  виборола команда БА Говерла (Бугра В.) , “срібні” медалі здобули БА Говерла (Кошовець Д.), “бронзу” ЧОДЮСШ-БК ЧЕ БАСКЕТ (Водовоз Г.). Результати розіграшу див. у Турнірній таблиці.

“Золоті” медалі на третьому етапі по 2007 р.н. розігрували між собою команди БА ГОВЕРЛА (Бугра Віктор),  КІВС СБК Львів (Скрипець Едуард) та БК ЧЕ БАСКЕТ (Водовоз Генадій). Чемпіонами по 2007 р.н. стали КІВС СБК Львів (Скрипець Е.), срібними призерами ЧОДЮСШ-БК ЧЕ БАСКЕТ. “Бронзові медалі отримали БА ГОВЕРЛА (Бугра В.). Результати розіграшу див. у Турнірній таблиці.

Переможці отримали кубки, медалі з логотипами турніру, а також календарі з фото команди ПРИКАРПАТТЯ-ГОВЕРЛА-КФВ та солодкі призи. Сподіваємось, календарі візуалізують мрію юнака, будь-якого віку, грати у найвищому Дивізіоні Чемпіонату України з баскетболу, у Суперлізі. Прикладом для наслідування юним баскетболістам служать семеро молодих гравців ПРИКАРПАТТЯ-ГОВЕРЛА-КФВ, які пройшли шлях від 6-7 років до Суперліги. 

Дякуємо всім за участь! Слава Україні! Слава ЗСУ!

Академія БК “Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *