Команда ФА Прикарпаття U-13 перемогла на Зимовому кубку

Футбол

16 – 17 січня гравці ФА Прикарпаття 2010 р. н. брали участь у Зимовому кубку на підтримку ЗСУ. Впродовж змагань «зелено-жовті» провели 4 поєдинки.

У перший ігровий день суперником «зелено-жовтих» стала команда «Варатик». Франківці впевнено обіграли коломиян з рахунком 4:0. Впродовж матчу дублем відзначився Сергій Фенчук, по одному голу забили Олександр Ткачівський та Володя Ткач. Після цього поєдинку гравці ФА Прикарпаття зустрілись з калуською командою «Ігровець». По завершенню двобою на табло 1:0 на користь вихованців Івана Легкого. Єдиний м’яч у грі реалізував Максим Павлюк.

Наступного дня «зелено-жовті» також провели 2 матчі. Першим їхнім суперником стала СДЮСШОР Прикарпаття. У результаті, гравці ФА Прикарпаття здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0. Дубль оформив Володя Ткач, момент реалізував і Юлік Іванишин. У заключному поєдинку турніру франківці знову здобули очки. У матчі проти ДЮСШ «Сокол» вони забили 6 м’ячів. Голами відзначились Максим Павлюк, Максим Чорній, Максим Гошовський, Петро Сницар, Юлік Іванишин та Вадим Гробельний.

За результатами поєдинків звання кращого захисника турніру здобув Максим Гошовський, а Максима Чорнія – визнали кращим гравцем.

«Дякую IT-компанії «Елекс» за організацію турніру. Хлопці молодці, адже здобули, на мою думку, заслужену перемогу на цьому турнірі. Гарно розпочали новий календарний рік і сподіваюсь це не остання наша перемога, а для того ми будемо працювати»,- прокоментував участь у турнірі тренер ФА Прикарпаття вікової категорії U-13 Іван Легкий.

ФА Прикарпаття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *