Наші профі. Закордон: “Етнікос” вилетів з Кубку Кіпру

Футбол

“Етнікос” Ігоря Худоб’яка склав повноваження фіналіста Кубка країни, “Бешикташ” Христини Перевізник вперше переміг у Новому році – про це в огляді “Наші профі. Закордон”.

Жінки. Чемпіонат Туреччини. 12 тур
“Бешикташ” (Стамбул) – “Дудуллу” (Стамбул) – 4:0
Христина Перевізник (Б) відіграла весь матч.

Першу перемогу в Новому році здобув стамбульський “Бешикташ” – Перевізник і Ко на домашньому полі не залишили шансів “Дудуллу” (4:0). Наша нападниця провела на полі всі 90 хвилин. Завдяки цій перемозі “орлиці” піднялись на другу позицію групи А, програючи лідеру “АЛГ Спору” шість залікових пунктів.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця. 1 тур
“Етнікос” (Ахна) – “АЛС Омонія 29М” (Лакатамія) – матч зупинено на 22-ій хвилині
Ігор Худоб’як (Е) вийшов у стартовому складі.

З форс-мажору розпочав свій шлях у чемпіонському етапі ІІ дивізіону Кіпру “Етнікос” Ігоря Худоб’яка. На 22-ій хвилині домашнього матчу проти “АЛС Омонії” на стадіоні зникло світло. Оскільки швидке відновлення електропостачання було неможливим, матч дограють пізніше починаючи з рахунку на момент зупинки – 0:0. “Худік” традиційно з’явився на полі з перших хвилин.

Кубок Кіпру. ІІ раунд
“Докса” (Катокопія) – “Етнікос” (Ахна) 5:1
Ігор Худоб’як (Е) увійшов у гру на 46-ій хвилині.

У Кубку країни справи в “Етнікоса” доволі кепські – у рамках другого раунду турніру команда з Ахни розгромно поступилась “Доксі” (1:5). Ігор Худоб’як з’явився на старті другого тайму. Таким чином, “Етнікос” склав повноваження чинного фіналіста турніру, припинивши боротьбу ще в кваліфікаційному етапі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *