Кубок Підгір’я-2023 стартує 11 березня

Футбол

Традиційний передсезонний турнір після трирічної паузи повертається!

Івано-Франківська обласна асоціація футболу запрошує аматорські футбольні клуби (команди) України та області на 27-й за ліком традиційний турнір з футболу “Кубок Підгір’я”. Умови проведення турніру та порядок визначення переможців будуть затверджені на спільному засіданні Комітету з проведення змагань “ІФАФ” та представників команд.

Головна мета турніру “Кубок Підгір’я” – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу в 2023 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та асистентів арбітра з футболу до змагань у 2023 році.

Турнір планується проводити в період з 11 по 26 березня 2023 року (орієнтовні дати ігрових днів: 11, 12, 18, 19, 25 та 26 березня). Матчі турніру відбудуться на стадіонах м. Івано-Франківська, зокрема: “Хет-Трик Арена” (вул. Чорновола, 128), спорткомлекс НФК “Ураган” (вул. Пасічна, 55).

Нарада з представниками команд відбудеться 10 березня 2023 року о 13-ій годині в офісі обласної асоціації футболу (вул. Чорновола, 80). Розмір заявочного внеску – 6 000,00 грн.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів “ІФАФ”. Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

За детальнішою інформацію просимо звертатись за номером телефону:

+38 (050) 555-31-61 – Сікора Василь Васильович (заступник голови, виконавчий директор “ІФАФ”).

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *