Наші профі. Футзал: гольовий тиждень Дмитра Федика

Футзал

Дмитро Федик у двох матчах чемпіонату Словаччини забив чотири м’ячі, Тарас Королишин вже у першому поєдинку за “Рекорд” відзначився влучним ударом і невдачі наших у Литві та Чехії – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Футзал”.

Чемпіонат Польщі. 19 тур
“Рекорд” (Бєльсько-Бяла) –
“Клірекс” (Хожув) – 2:1
Тарас Королишин (Р) виходив на майданчик у другій четвірці і на 38-ій хвилині відзначився голом.

Успішним видався дебют Тараса Королишина в чемпіонаті Польщі. У матчі 19-го туру Екстракляси наш земляк влучним ударом наприкінці зустрічі допоміг “Рекорду” розгромити “Клірекс” – 8:0. Перемога дозволила “рекордівцям” зберегти одноочкове відставання і продовжити гонитву за лідером змагань “Констрактом” з Любави.

Чемпіонат Литви. 17 тур
“Турботрансферс” (Вільнюс) “Вікінгай” (Йонава) – 8:5
Тарас Онуфрак (В) не потрапив до заявки на матч.

В передостанньому турі регулярного чемпіонату литовської А-Ліги зазнав поразки “Вікінгай”. Клуб з Йонави без кількох своїх лідерів серед яких і Тарас Онуфрак, поступився “Турботрансферсу” зі столиці країни – 5:8. Попри поразку, “вікінги” забронювали за собою другу позицію таблиці і зіграють в плей-офф.

Чемпіонат Чехії. 17 тур
“Спарта” (Прага) “Олімпік” (Мельнік) – 7:2
Павло Русак (О) не потрапив до заявки на матч.

Знову поза грою “Олімпіка” з Мельніка опинився голкіпер Павло Русак. На вихідних “олімпійці” поступились столичній “Спарті” – 2:7. Наразі “Олімпік” посідає шосту сходинку чемпіонату і вже майже гарантував собі участь у плей-офф поточного сезону.

Чемпіонат Словаччини
14 тур: “ПП Кошице” – ФК “Левіце” – 2:6
Дмитро Федик (Л) виходив на майданчик у першій четвірці, на 21-ій хвилині отримав попередження і на 27-ій та 38-ій хвилинах відзначився голами.
13 тур: ФК “Левіце” – “4FSC” Братислава – 7:2
Дмитро Федик (Л) виходив на майданчик у першій четвірці і на 14-ій та 40-ій хвилинах відзначився голами.

Супергольовими видались матчі цього тижня для Дмитра Федика. Юний універсал “Левіце” дублями допоміг своїй команді у поєдинках проти “ПП Кошице” (6:2) та “4FSC” (7:2). Завдяки цим перемогам “леви” зрівнялись за очками з “Пінеролою” і ділять з нею третю-четверту позицію турнірної таблиці.

Відео дублю Дмитра Федика у ворота “ПП Кошице”:

Відео дублю Дмитра Федика у ворота “4FSC”:

Чемпіонат України. Екстра-ліга. ІІІ етап. 2 тур.
Група “Захід”
“Сокіл” (Хмельницький) – “in.IT” (Львів) – 0:1
Олег Гуцуляк (С)
виходив на майданчик у другій четвірці. Станіслав Лейб’юк (і) виходив на майданчик у другій четвірці і на 7-ій хвилині отримав попередження.

У матчі аутсайдерів групи “Захід” все вирішив один забитий м’яч, завдяки якому львівський “in.IT” зумів обіграти хмельницький “Сокіл” – 1:0. Обидва наші земляки Олег Гуцуляк та Станіслав Лейб’юк відіграли матч у других четвірках своїх команд. Після звітного туру львів’яни та хмельничани ділять між собою четверту -п’яту позицію змагань – в обох команд по дев’ять набраних очок.

Група “Центр”
“CLUST” (Київ) – “ХІТ” (Київ) – 3:4
Орест Боргун (С) та Андрій Британ (С)
виходили на майданчик у другій четвірці. Микола Гуйван (С) увійшов у гру на 21-ій хвилині.

Гольовим видалось чергове столичне дербі в Екстра-лізі. Цього разу “ХІТ” взяв гору над землякими з “CLUST” – 4:3. У складі номінальних господарів участь у матчі взяли Орест Боргун, Андрій Британ та Микола Гуйван. За підсумком звітного туру “айтівці” посідають третю позицію у групі “Центр”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *