Сучасна жінка в сучасному бізнесі – реалії сьогодення на прикладі компанії Pin-Up

Інші

Сьогодні, в епоху розвитку IT технологій та гемблінгових компаній можна відстежувати тенденцію зростання кількості жінок, які серйозно відносяться до онлайн бізнесу, та впевнено крокують, ведучи за собою команду фахівців. Прикладом такої дівчини є засновниця компанії Pin-Up Ukraine, Марина Ільїна – справжній воїн економічного фронту в онлайн бізнесі, яка йде проти шаблонів та задає тренди в гральній сфері.

Побудова кар’єри в IT

Варто зазначити, що працювати в IT сфері – значить чітко йти до своєї мети, усвідомлювати зону відповідальності та ніколи не зупинятися, а шукати нові ідеї та засоби вирішення виникаючих питань та кризових труднощів. Важливо досягати саме результату своїм розумом та практичними навичками, а саме таких співробітників цінують у Pin Up, і неважливо хто це: хлопець чи дівчина, питання таке навіть не підіймається. 

Pin Up – команда сильних, активних людей, які ретельно підбираються та проходять постійне навчання та зростання як професійне, так і соціальне. Вимоги досить високі до кожного працівника, але і «плюшок» вдосталь, головна з яких, можливість працювати з будь-якої точки світу з продуктом, який швидкими темпами розвивається у світі.

Онлайн бізнес та екосистема компанії

Девізом компанії Pin-Up можна вважати «відповідальна гра та прозорість», адже не лише забезпечують клієнту позитивні емоції від гри, швидкість надання послуги, а ще й миттєві грошові виплати, адже головне завдання це отримати постійного клієнта, який буде проводити час за приємною грою, чи запросить тимчасово обмежити доступ до гри, зупинити роботу облікового запису. Завжди за гравцем відбувається моніторинг, скільки часу він проводить в онлайні, з якого пристрою заходить та місцевість, аби він надмірно не захоплювався, а також відбувалися прозорі грошові транзакції.

Окрім чітко виробленої стратегії ведення онлайн бізнесу, Pin Up має свою власну екосистему компанії, завдяки чому може впроваджувати інноваційні технології, та масштабувати продукт. Якісна екосистема Pin Up Ukraine полягає в результативній роботі кожного напряму, а також відповідності до потреб споживача та учасника, і складається з  PIN-UP.business, PIN-UP.Tech, PIN-UP.support та PIN-UP.partners – кожен з напрямків відповідає за свою роботу маючи висококваліфікованих працівників. Завдяки злагодженій роботі команди в воєнний час відбулося відкриття у Польщі та Єревані власного продукту, а активи російської частини були вилучені.

Соціальна відповідальність Pin-Up

Воєнні дії змінили людей та бізнес в цілому, і Pin-Up не стала осторонь, а навпаки зосередила всі сили на збереженні та продовженні роботи (релокація, виплата зарплати робітникам, фінансова допомога та психологічна підтримка).Створено однойменний гуманітарний штаб – підтримка людей продуктами та забезпечення ліками лікарню «Охматдит», а також благодійний фонд Pin-Up Foundation мета якого впровадження програм для відбудови бізнесу України після війни, та інвестиція в перемогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *