Наші профі. Футзал: “Вікінгай” склав повноваження володаря кубка Литви

Футзал

Полярні результати наших земляків у Кубку Польщі, виліт “Вікінгая” Тараса Онуфрака з Кубка Литви та нон-стоп матчів “Сокола” – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Футзал”.

Кубок Польщі. 1/16 фіналу
“АЗС УМКС” (Люблін) “Рекорд” (Бєльсько-Бяла) – 0:7
Тарас Королишин (Р) виходив на майданчик у другій четвірці.

Успішно стартував у новому розіграші Кубка Польщі “Рекорд” Тараса Королишина. У матчі 1/16 фіналу “рекордівці” розгромили “АЗС УМКС” з Любліна – 7:0. Наш земляк виходив на майданчик у складі другої “четвірки”.

“Футзал Швеці” “Ред Девілс” (Хойніце) – 6:2
Олег Негела (РД) виходив на майданчик у другій четвірці.

А от нездоланним бар’єр 1/16 фіналу видався для “Ред Девілс” з Хойніце. У гостях команда Олега Негели несподівано програла “Футзал Швеці” – 2:6.

Кубок Литви. 1/4 фіналу
“Жальгіріс” (Каунас) “Вікінгай” (Йонава) – 5:2
Тарас Онуфрак (В) не потрапив до заявки на матч.

Чемпіонат Литви. 18 тур
“Вікінгай” (Йонава) –
“ССПК-Радвілішкіс” – 6:1
Тарас Онуфрак (В) виходив на майданчик у другій четвірці.

Насиченим видався ігровий тиждень для литовського “Вікінгая”. Спочатку команда Тараса Онуфрака поступилась в чвертьфіналі кубка країни каунаському “Жальгірісу” (2:5), а минулих вихідних на мажорній ноті завершила регулярний сезон А-Ліги, вдома розгромивши “ССПК-Радвілішкіс” – 6:1.

Чемпіонат Італії U-19. Дивізіон N. 9 тур
“Хісторі Рома” U-19 (Рим) “Юнайтед Помеція” U-19 – 4:6
Роман Татумірак (ЮП) відзначився голом.

Універсал “Юнайтед Помеції” Роман Татумірак відзначився черговим голом за юніорський склад команди. У матчі 9-го туру чемпіонату U-19 17-річний футзаліст відзначився голом у воротах “Хісторі Рома” та допоміг своїй команді перемогти – 6:4. Гостьовій тріумф дозволив “Юнайтед Помеції” закріпитись на вершині дивізіону N і зробити вагомий крок до виходу у плей-офф поточного сезону.

Чемпіонат України. Екстра-ліга

ІІ етап. 1 тур
“Сокіл” (Хмельницький) – “ХІТ” (Київ) – 0:5
Олег Гуцуляк (С)
виходив на майданчик у другій четвірці.

ІІІ етап. 3 тур
Група “Захід”
“Ураган” (Івано-Франківськ)“Сокіл” (Хмельницький) – 5:1
Олег Гуцуляк (С)
виходив на майданчик у другій четвірці.

ІІ етап. 3 тур
“Сокіл” (Хмельницький) – “CLUST” (Київ) – 1:3
Олег Гуцуляк (С)
виходив на майданчик у першій четвірці. Микола Гуйван (С) відіграв весь матч. Орест Боргун (С) виходив на майданчик у другій четвірці і на 31-ій хвилині отримав попередження. Андрій Британ (С) виходив на майданчик у другій четвірці.

Хмельницький “Сокіл” протягом тижня зіграв три матчі, в яких зазнав трьох поразок з сумарним рахунком 1:13. За підсумком тижня “соколята” йдуть на п’ятій позиції групи “Захід”.

ІІІ етап. 3 тур
Група “Центр”
“Черкасиобленерго” (Черкаси) – “CLUST” (Київ) – 0:4
Микола Гуйван (С) відіграв весь матч. Андрій Британ (С) виходив на майданчик у другій четвірці і на 37-ій хвилині відзначився голом. Орест Боргун (С) виходив на майданчик у другій четвірці.

Два матчі відіграв столичний “CLUST” протягом тижня. І в обох поєдинках “айтівці” святкували перемоги – 3:1 над “Соколом” та 4:0 над “Черкасиобленерго”. До перемог столичної команди долучились і наші земляки – Микола Гуйван захищав ворота киян в обох матчах, тоді як Андрій Британ відзначився голом на майданчику Палацу спорту “Будівельник” в Черкасах. Шість очок дозволили команді закріпитись на третій сходинці групи “Центр” і відірватись від вже згаданих черкащан на дванадцять пунктів.

Відеоогляд матчу “Черкасиобленерго” – “CLUST”:

“in.IT” (Львів) – “Кардинал-Рівнестандарт” (Рівне) – 1:0
Станіслав Лейб’юк (і) виходив на майданчик у першій четвірці.

Авторами головної сенсації тижня стали футзалісти львівського “in.IT”, які вдома зуміли завдати поразки рівненському “Кардиналу” – 1:0. У складі переможців Станіслав Лейб’юк виходив на паркет у стартовій четвірці. Три очки дозволили львів’янам випередити в таблиці хмельницький “Сокіл” і увімкнутися в боротьбу за вихід до плей-офф.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *