Володимир Дроздов: “Треную дальні кидки, як і всі”

Баскетбол ТОП

У цьому сезоні 20-річний форвард Володимир Дроздов повернувся до активних виступів після майже півторарічної перерви, пов’язаної із складною травмою.

Наразі гравець тільки набирає фізичні кондиції, щоправда, зізнається, що доводиться це робити не без труднощів, адже важко не так у фізичному плані, як у моральному.
Про своє повернення до улюбленої гри, завдання та цілі, а також вболівальників, Дроздов розповів у флеш-інтерв’ю клубній пресслужбі.

– Після тривалої перерви ти повернувся у гру, та ще й дебютував у Суперлізі. Які були відчуття?
– Почуваю себе добре, з коліном зараз усе супер. Звичайно ж після перерви у півтора роки важко повертатися в ігровий режим, і фізичний, і моральний. Я би навіть сказав, що важче навіть більше в моральному плані. Але вже минуло пів року, як повернувся до улюбленої гри. Так що рухаємось далі!

– На старті сезону ти був одним з кращих у лізі за дальніми влучаннями. Спеціально тренуєш 3-очкові кидки?
– Та ні, я б не сказав так. Треную дальні кидки, як і всі. Просто це десь інтуїтивно, всю свою кар’єру, я більше уваги приділяв 3-очковим кидкам. І тому воно якось так склалося.

– Більшість матчів, в яких ти прийняв участь, ти починав у старті. Чи було хвилювання, виходити у гру з перших секунд?
– Ні, насправді мені легше виходити з самого початку гри. Одразу вникаєш у гру, адже не треба адаптуватися, якщо виходиш на заміну, скажімо, в другій чверті. Мені краще виходити у стартовій п’ятірці.

– Якщо порівняти рівень Вищої ліги та Суперліги – наскільки велика різниця?
– Якщо коротко, то кращі умови, але більше вимог.

– Які завдання та цілі ставиш перед собою у сезоні 2022-2023?
– Насамперед, покращити свою фізичну та ігрову форму, а також взаємодію з гравцями. Адже після великої перерви це досить нелегко зробити. Якщо говорити про команді цілі, то піднятися якомога вище в турнірній таблиці. Будемо боротися за чемпіонство.

– Насамкінець, традиційно, побажання вболівальникам «Говерли».
– Вболівайте за нас, вірте в нас. Ми відчуваємо вашу підтримку на кожній грі, нам це дуже важливо. Ми граємо для вас! Слава Україні!

БК “Прикарпаття-Говерла”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *