У “Буковелі” стартував чемпіонат України з сноубордингу

Зимові Олімпійські види

Вчора, 13 лютого, у ТК “Буковель” сноубордисти (паралельні дисципліни) розіграли перший комплект медалей у паралельному слаломі-гігані (PGS) у рамках відкритого чемпіонату України під егідою FIS. За підсумками двох спроб визначали переможців та призерів.

Щодо переможців питань ще до початку змагань взагалі не було: нині Аннімарії Данчі та прикарпатцю Михайлу Харуку потрібно було зробити те, що вони в цьому сезоні демонструють на міжнародній арені — бути швидкими та не помилятися. В результаті, Рія захистила чемпіонське звання, а Михайло повернувся на чемпіонську сходинку у гіганті!

А ось боротьба за “срібло” та “бронзу” чемпіонату було відкритою: стовідсоткової гарантії ніхто не мав, і без несподіванок таки не обійшлося!

Елеонора Павлюк та Василь Кашелюк сьогодні могли претендувати на подіум, але, на жаль, падіння не дозволили їм бути у призах. Віта Боднарук першу спробу “провалила”, а у другій спробі поступилася лише лідерці. Проте, за сумою, до “бронзи” не вистачило 0.66 секунди — 4 місце. Срібною призеркою стала Олександра Мальованна, “бронза” у Надії Гапатин. У чоловіків чемпіонське звання 2022 не захистив Олександр Белінський — у підсумку срібна нагорода. Для Андрія Кабалюка це вже чергове потрапляння на п’єдестал пошани у рамках чемпіонату серед дорослих: бронзова нагорода.

Результати. Паралельний слалом-гігант:

Чоловіки:
1. Михайло Харук
2. Олександр Белінський
3. Андрій Кабалюк
4. Нестор Білоус
5. Михайло Кабалюк
6. Станіслав Гачак

Жінки:
1. Аннамарі Данчі
2. Олександра Мальованна
3. Надія Гапатин
4. Віта Боднарук
5. Софія Мацюк
6. Елеонора Павлюк

Сьогодні, 14 лютого, сноубордисти змагатимуться у паралельному слаломі (PSL).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *