Наші профі. Закордон: “Дебрецен” продовжує боротьбу за єврокубки

Футбол

“Дебрецен” Олександра Романчука все ближче до єврокубків, “Етнікос” Ігоря Худоб’яка продовжує боротьбу за підвищення у класі – про це і не тільки в огляді “Наші профі. Закордон”.

Чемпіонат Угорщини. 19 тур
ФК “Дебрецен” – ФК “Пакш” – 2:1
Олександр Романчук (Д
) залишився на лаві для запасних.

“Дебрецен” Олександра Романчука створив справжній фурор в черговому турі чемпіонаті Угорщини. “Містяни” без участі нашого земляка в доданий арбітром час зумів забити двічі і перевернути все з ніг на голову у матчі проти “Пакша” – 2:1! Домашні три очки дозволили команді закріпитись на п’ятій позиції таблиці та продовжувати боротьбу за єврокубки.

Чемпіонат Словаччини. 19 тур
“ВіОн” (Злате-Моравце) – ФК “Подбрезова” – 1:1
Назарій Гаврилюк (Д
) не потрапив до заявки на матч.

Дебют захисник Назарія Гаврилюка у чемпіонаті Словаччини відкладається – у нічийному матчі “ВіОна” та “Подбрезової” наш земляк участі не брав. Нічия дозволила новому клубові Гаврилюка піднятись на дев’яту сходинку турнірної таблиці.

Чемпіонат Кіпру. ІІ дивізіон. Турнір 1-8 місця
5 тур: “Етнікос” (Ахна) – “МЕАП Нісу” (Нісу) – 5:0
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.
1 тур: “Етнікос” (Ахна) – “АЛС Омонія” – 1:1
Ігор Худоб’як (Е) відіграв весь матч.

Одразу два матчі протягом тижня відіграв “Етнікос” Ігоря Худоб’яка. Спочатку клуб з Ахни розгромив “МЕАП Нісу” (5:0), а потім в дограному матчі поділив очки з “АЛС Омонією” – 1:1. В обох матчах Худік зіграв всі 90 хвилин. “Етнікос” за підсумком ігрового тижня перебуває на третій сходинці “чемпіонської” групи і продовжує боротьбу за підвищення у класі.

Жінки. Чемпіонат Франції. Ліга 2. 13 тур
ФК “Албі” – ФК “Ґренобль” – 1:0
Катерина Боклач (Ґ) відіграла весь матч.

Невдалими видались вихідні для французького “Ґренобля” Катерини Боклач, який в гостях поступився “Албі” – 0:1. Наша голкіперка провела на полі весь матч. За підсумком туру “альпійки” посідають сьому позицію другого дивізіону французького футболу.

Нещодавно в нашій країні офіційно легалізували криптовалюти, це надало ще більше можливостей як і для економіки країни, так і для футбольних вболівальників. Тепер ви можете ще простіше та без обмежень у депозитах грати в бікоїн казино та підтримувати улюблену футбольну команду. Перш за все, перед тим як зареєструватися, вам слід обміняти криптовалюту на потрібну. Це можна з легкістю зробити на онлайн криптообміннику https://dashka.exchange/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *