Юніори “Прикарпаття” пробились до фіналу Кубка ДЮФЛУ!

Футбол

Команда Олега Веприка крокує до головного матчу турніру.

У суботу, 18 лютого, визначилися обидва фіналісти Кубка Дитячо-юнацької футбольної ліги України у віковій категорії U-19/U-17. За підсумками двох протистоянь зі столичною КДЮСШ “Ніка” юнацька команда “Прикарпаття” U-19 зуміла вибороти путівку до фіналу Всеукраїнського об’єднаного турніру!

Тиждень тому у першій грі завдяки голу Павла Михальчука мінімальну перемогу відсвяткували гості. У матчі-відповіді в Івано-Франківську кияни відкрили рахунок, однак підопічні Олега Веприка проявили характер і здобули вольову перемогу. Дублем відзначився найкращий бомбардиром прикарпатців Іван Дмитрук, а фінальну крапку у грі поставив Андрій Дрекало – 3:1. 

“Прикарпаття” Івано-Франківськ – КДЮСШ “Ніка” Київ – 3:1 (2:1)
Голи:
Дмитрук, 23, 47, Дрекало, 37 – Андрухів, 14
“Прикарпаття” U-19: Бобинець, Ріжко, Тирлич, Семенчук, Гавкалюк. Михальчук, Федор (Пасічняк, 73), Макотяк (Бояковський, 76), Дмитрук, Цуцман (Микуляк, 76), Дрекало (Зеденецький, 63). Запасні: Панчак, Марущак, Куриляк. Головний тренер: Олег Веприк.

У боротьбі за головний трофей Кубку ДЮФЛУ суперником івано-франківців стане ще одна команда зі столиці – ДЮСШ “Атлет“, яка також перемогла двічі у півфінальних матчах з ДЮСШ ФА “Кривбас” – 5:1 і 3:0. За попередньою інформацією, фінальний двобій відбудеться 3-го або 4-го березня у столиці України.

Кубок ДЮФЛУ U-19/U-17. 1/2 фіналу
Перші матчі – 11.02.2023 (субота)
КДЮСШ “Ніка” Київ – “Прикарпаття” Івано-Франківськ – 0:1
ДЮСШ ФА “Кривбас” Кривий Ріг – ДЮСШ “Атлет” Київ – 1:5

Матчі-відповіді – 18.02.2023 (субота)
“Прикарпаття” Івано-Франківськ – КДЮСШ “Ніка” Київ – 3:1
ДЮСШ “Атлет” Київ – ДЮСШ ФА “Кривбас” Кривий Ріг – 3:0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *