“Ураган” зіграє матч лідерів у Києві (+ LIVE)

Футзал

Заключний етап перед плей-офф “дракони” розпочнуть в Києві.

У суботу, 25-го лютого, франківський “Ураган” в гостях зіграє матч 1-го туру ІV етапу Vbet Екстра-ліги проти київського клубу “ХІТ”. Матч відбудеться у Києві і розпочнеться о 13:30.

Заключний перед плей-офф етап Vbet Екстра-ліги “дракони” розпочнуть у Києві, де зіграють проти місцевого “ХІТа”. Поєдинок однозначно отримає статус центрального в турі, адже на майданчику зійдуться лідери груп “Центр” та “Захід” відповідно. Безсумнівно, обидві команди є фаворитами чемпіонату і намагатимуться продемонструвати свій найкращий футзал в особистому протистоянні. 

Майбутні суперники вже зустрічались між собою у поточному розіграші Vbet Екстра-ліги. На початку грудня в Івано-Франківську у рамках ІІ етапу змагань перемогли гості – 2:3. У складі господарів влучними ударами тоді відзначились Артем Фаренюк та Михайло Грицина, тоді як гості відповіли забитими м’ячами у виконанні Євгенія ЖукаВладислав Завертаного та Ігоря Чернявського. У порівнянні з минулим поєдинком у таборі наших суперників відбулись точкові зміни. Зокрема, залишили команду Микола Кібиш та Ігор Салтанов, які продовжать кар’єру в іншому столичному клубі “Sky Up Futsal”. Натомість підсилились кияни вихованцем хмельницького “Сокола” Артуром Подлюком, який останніх півроку виступав на аматорському рівні в чемпіонаті Хмельниччини.

Поєдинок лідерів стане одним з трьох в суботній програмі Vbet Екстра-ліги – також цього дня у Києві зіграють “CLUST” та хмельницький “Сокіл”, а “Черкасиобленерго” на  домашньому паркеті прийматимуть львівський “in.IT”. Ще два матчі туру “Рятувальник” – “Енергія” та “Харків” – “Кардинал-Рівнестандарт” відбудуться вже у березні.

Завтрашній поєдинок можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі Асоціації футзалу України. Початок прямого ефіру о 13:30.

“ХІТ” Київ – “Ураган” Івано-Франківськ 
25 лютого. Vbet Екстра-Ліга, ІV етап, 1 тур – 13:30

Пряма трансляція:

Пресслужба НФК “Ураган”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *