Кломід – що таке і як правильно приймати

Інші

Ефективні стероїдні курси мають на увазі застосування не тільки анаболічних та андрогенних стероїдів, але й іншої супутньої фармакології, яка відновлюватиме гормональне тло, позитивно впливатиме на організм і нівелюватиме побічні реакції, що виникли на тлі прийому анаболіків. Серед усіх препаратів, представлених на ринку, особливим попитом користується кломід. Цей медикамент затребуваний у медицині та спорті. Бодібілдери приймають цей препарат з метою відновлення гормонального фону та збереження набраної м’язової маси. Купити в Україні кломід можна на сайті компанії “Халк”. Для замовлення рекомендується перейти за посиланням https://www.hulk.in.ua/poslekursovaya-terapiya/klomid/.

Опис препарату Кломід

Кломид є нестероїдним препаратом, що діє речовиною виступає кломіфен цитрат. Цей медикамент має синтетичне походження і відноситься до антиестрогенних препаратів. Застосовують кломід у медицині та спорті. Даний препарат призначають жінкам з метою підвищення та покращення овуляції.

Кломід має певну подібність до гормону естрогену, тому зв’язується з рецепторами жіночого статевого гормону в гіпоталамусі. В результаті складних біохімічних реакцій покращується вироблення лютеїнізуючого та фолікулостимулюючого гормону, що, у свою чергу, активізує вироблення тестостерону в організмі спортсмена.

Атлети-початківці задаються питанням про те, навіщо підвищувати рівень гормонів ФСГ і ЛГ в організмі. Це зумовлено тим, що під час стероїдного курсу концентрація лютеїнізуючого та фолікулостимулюючого гормонів знижується до мінімальної позначки та відбувається пригнічення роботи осі гіпоталамус-гіпофіз-яєчка. На тлі цього, організм фактично перестає виробляти тестостерон. Для того, щоб відновити роботу всіх гормонів, захистити м’язи від руйнування та мінімізувати ефект відкату необхідно купити кломід.

Застосування препарату Кломід у спорті

Перед застосуванням обов’язково проконсультуйтесь з лікарем та ознайомтесь з інструкцією

Кломид випускається у таблетованій формі та відноситься до сильнодіючих препаратів. Дозування цих таблеток та тривалість курсу прийому повністю залежить від того, які анаболічні та андрогенні стероїди приймав атлет. Препарат має попит як у новачків, так і у професійних атлетів. За допомогою препарату кломід можна захистити свій організм від виникнення гінекомастії та відкладення жиру за жіночим типом. Додатковою перевагою даного препарату є те, що невеликою мірою він має анаболічну дію.

Кломід призначають у спорті виключно чоловікам. Препарат не спричиняє розвитку побічних реакцій. Найбільш негативними побічними ефектами, які виникали у атлетів, був прояв головного болю, нудота і помутніння зору. Відповідно до відгуків про “побочку”, при правильному прийомі не виявляється. Починати прийом препарату Кломід необхідно наступного дня після завершення стероїдного курсу. Перед прийомом препарату необхідно проконсультуватися з лікарем, оскільки дозування призначає тренер разом з лікарем. Чим сильніше атлет приймав анаболічні стероїди, тим вище дозування і тривалість прийому кломіфен цитрат.

Де купити кломід та іншу спортивну фармакологію в Україні?

Купити кломід та інші препарати спортивної фармакології в Україні можна на сайті компанії “Халк”. Цей інтернет-магазин працює понад 15 років і зарекомендував себе з найкращого боку. Компанія має бездоганну репутацію, здійснює продаж лише якісних, ефективних та оригінальних препаратів. Купуючи фармакологію в цьому інтернет-магазині, атлет може бути впевнений у швидкій доставці, ефективності та найвищій якості продукції. Купити кломід можна спільно з анаболічними та андрогенними стероїдами, препаратами ПКТ, гормонами росту, пептидами та іншою фармакологією, яка представлена ​​на сайті компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *